Framtidens hudvård är här – föryngrande resultat som varar
2023-05-25
Forskningen inom hudvård går hela tiden framåt med bättre resultat. Nu kommer en linje produkter som föryngrar huden på djupet för bestående resultat. För 11 år sedan fick vi uppleva 111SKINs egenutvecklade NAC Y2-komplex som effektivt reducerade ålderstecken. Nu har formulan uppdaterats och blivit ännu kraftfullare med fyra gånger mer reparerande effekt.

111SKIN lanserar en föryngrande trio produkter som ger din hy en riktig glow up. Inkapslat NAC Y2, antioxidanten C-vitamin samt en mer koncentrerad form av den uppstramande ingrediensen escin kombineras i en nyskapande formula. Ingredienserna går nu djupare ner i huden och jobbar för att öka elasticiteten samt återställa och pausa åldrandet.





Reparerande rutin i 3 steg


1. Eye Lift Gel NAC Y2 är inspirerad av plastikkirurgi för att ge ögonområdet ett synbart lyft. Förutom signaturingrediensen NAC Y2 innehåller ögongelen Argireline, som kallas ”botox på flaska” och hjälper till att minska muskelaktivitet kring ögat som kan leda till rynkor. Koffein blodcirkulationen och motverkar puffighet medan Silverskin-extrakt stärker och mjukgör huden.

2. Repair Serum NAC Y2 är ett effektivt serum med en sammetslen känsla. Det kraftfulla serumet är boostat med ingredienser som ger fylligare, slätare och mer strålande hy med hjälp av NAC Y2-komplexet. Lugnande ingredienser som ringblomma och centella asiatica motverkar rodnad och känslighet i huden. Rosa klipprosextrakt har antiinflammatoriska och hudutjämnande egenskaper.

3. Day Cream NAC Y2 har utvecklats med precision för att skydda din hudbarriär. Resultatet blir en starkare, fylligare och lugnare hud. Effekten av det föryngrande NAC Y2-komplexet maximeras med hjälp av jästextrakt, en antioxidantrik aktiv ingrediens som skyddar huden mot fria radikaler. Hyaluronsyra i olika molekylvikter som når hudens olika lager ger omedelbar och långvarig fukt.

Nyfiken på att upptäcka mer från 111SKIN? Klicka här.
Gåva
111Skin
Tillfälligt slut
1 550 kr
Gåva
111Skin
Tillfälligt slut
2 100 kr
Gåva

Produkter från artikel