Editor’s choice: spa heroes

Editor’s choice: spa heroes

Att ta en liten extra stund bara för sig själv är det bästa du kan göra när den mörka och långa novembermånaden känns som tyngst! Sätt upp ett ordentligt hemmaspa – ibland är det faktiskt bara det som behövs för att finna ny energi!

Setting the mood

Det första ett hemmaspa behöver är levande ljus! Välj ett doftljus i din favoritdoft för att skapa en avkopplande stämning! Prova till exempel Voluspas 3 Mini Tin Candles Gift Set som innehåller tre härliga ljus i olika dofter! Varför inte behålla en själv och ge bort de två andra till dina nära och kära!

Shower power

En varm dusch värmer upp och ger hela kroppen en avkopplad känsla. Addera lite lyx till din duschstund och använd en duschgelé med en härlig doft. Till exempel Elizabeth Ardens Green Tea Shower Gel doftar uppfriskande och passar perfekt när du vill känna dig energiserad!

Don’t be dry

Den kalla vinterluften torkar ut huden och kan få den att bli grå och glåmig. Bäst undviker du detta genom att använda en återfuktande kroppslotion. Biotherms Lait Corporel har en härligt lätt konsistens men återfuktar ändå effektivt. Passar perfekt för dig som inte har tillräckligt med tålamod för att vänta på att lotionen går in och du kan ta på dig dina bästa myskläder!

Fake it ’til you make it

Den som längtar till solen och saknar sin solkyssta hud kan alltid fejka fram en bränna även när det inte finns tid för en solsemester! Använd Vita Liberatas Super Fine Skin Polish Moisturising Exfoliator innan du applicerar din favorit-bus så slipper du ett ojämnt resultat och säkerställer att den vackra solkyssta glöden håller länge! Denna peeling fungerar perfekt även när du känner att den torra vinterluften torkar ut huden och får den att flagna!

Shop the article

Share