Doftguide till Jean Paul Gaultier: Vilken parfym passar dig bäst?
2023-09-27
Designern Jean Paul Gaultier har med sin kreativa och provokativa stil skapat några av parfymvärldens mest berömda dofter. Oavsett om du föredrar blommiga, friska, kryddiga eller träiga aromer finns det en Gaultier-doft som kommer att passa din personlighet. Låt oss ta en närmare titt på några av de mest populära dofterna och upptäck vilken parfym som passar dig bäst.Blommiga dofter

Scandal EdP: Detta är en modern tolkning av en feminin blommig doft – söt och kaxig. Honungsnoter och gardenia skapar en komposition som är både förförisk och provocerande.

Gaultier Divine EdP: En delikat blommig doft med en inbjudande saltig toppnot. Sensuella vita liljor och söta maränger skapar en modern feminin komposition. Flaskan är inspirerad av den ikoniska Gaultier-korsetten Madonna bar 1990.

Classique EdT: En tidlös doft med en sammetslen blommig signatur. Toppnoter av ros och apelsinblomma ger en sensuell inledning som kombineras med ingefära och vanilj.Friska dofter

Classique EdT Pride Collector: En frisk doft som öppnar med fräsch yuzu och citron. Doften har ett blommigt hjärta av apelsinblomma och neroli medan sensuella träslag i basen ger intensitet och styrka. Jean Paul är för frihet i regnbågens alla färger och den här doft passar alla.Kryddiga dofter

Le Male Ultra EdT: En av Gaultiers mest klassiska dofter. Den har kryddiga noter av kardemumma och lavendel som ger den en maskulin och sensuell karaktär. Detta är en tidlös favorit som är beroendeframkallande.

Le Male EdT: Med toppnoter av mint får vi en fräsch, kryddig maskulin doft. Med inspiration från den traditionella raktvålen innehåller doften noter av lavendel som blandas med söt vanilj.Träiga dofter

Scandal Le Parfum Him: Överraskande kraftfull maskulin doft med varma, träiga noter och maxad intensitet. Den öppnar med söt geranium, följs upp av delikat tonkaböna och avslutas med sensuellt sandelträ.

Le Male Le Parfum Intense EdP: En uppdaterad version av Le Male, med en djupare och mer intensiv träig bas. Den är elegant och sofistikerad med kryddig kardemumma och maskulint läder. Doften rundas av med signaturnoten vanilj i basen.

Utöver parfym finns produkter som duschgel, aftershave och kroppslotion för en komplett doftupplevelse. Upptäck allt från Jean Paul Gaultier här.
75ml 125ml
Jean Paul Gaultier
Tillfälligt slut
1 050 kr
Great Deal
125ml 75ml
Jean Paul Gaultier
604 kr Rek.pris 725 kr
50ml 30ml
Jean Paul Gaultier
865 kr
100 ml 50 ml
919 kr Rek.pris 1 120 kr
100ml 50ml
Jean Paul Gaultier
902 kr Rek.pris 1 100 kr
15 ml Refill Bottle (200 ml)
Jean Paul Gaultier
410 kr
925 kr Rek.pris 1 115 kr

Produkter från artikel