Brand of the Month: Hourglass
2023-06-01

I vår artikelserie ”Brand of the Month” hittar du utvalda varumärken hos oss på Bangerhead som du bara inte får missa. Med banbrytande skönhet i lyxiga förpackningar levererar Hourglass bästsäljare efter bästsäljare.

Så vad är det som gör att så många älskar Hourglass? Oavsett om du letar efter en perfekt finish eller vill ha naturligt glow, har Hourglass en produkt för dig. Från den ikoniska Ambient-kollektionen med högteknologiska puder till deras banbrytande Ambient Soft Glow Foundation. Texturerna känns underbara på huden och Hourglass tänjer ofta gränserna för vad som är möjligt med kosmetika.

Inte nog med att Hourglass produkter ger fina resultat, varumärket har dessutom ett stort engagemang för vår omvärld. Med produkter som är veganska och cruelty-free visar Hourglass att etisk skönhet kan vara både innovativ och lyxig. Hourglass skapade också branschens första veganska alternativ till det röda färgämnet karmin. Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Red och Unlocked Satin Créme Lipstick är båda framtagna med en patentsökt vegansk ingrediens som ger en intensivt röd färg.Om du är ute efter makeup och hudvård som alltid ligger i framkant behöver du inte leta längre. Hourglass kommer med sitt engagemang för kvalitet, innovation och etisk beauty säkerligen få dig att känna dig vacker inifrån och ut. Du hittar allt från Hourglass här.

885 kr
Incandescent Strobe Light Iridescent Strobe Light
Luminous Bronze Light Radiant Bronze Light
735 kr
469 kr
Blanc Alabaster
Luminous Light Diffused Light
339 kr

Produkter från artikel