Brand of the Month: 111Skin
2023-01-13
Årets första Brand of the Month är inget mindre än 111Skin, det resultatdrivna hudvårdsvarumärket som lanserades exklusivt hos oss i december och som vi redan hunnit förälska oss i.Varumärket är grundat till följd av upptäckten av stjärningrediensen NAC Y² och dess förmåga att påskynda hudens läkningsprocess. Detta genom att accelerera antioxidant-process, kollagenproduktion och reparation, vilket tillsammans bidrar till ett föryngrat utseende.

I sortimentet hittar vi något för de flesta hudtyper och behov, och oavsett om du är ute efter att behandla synliga ärr eller framförallt behöver maxa återfuktning och glow så håller produkterna verkligen vad de lovar. Samtliga är också parabenfria, silikonfria och cruelty-free.Så var ska du börja? Om vi ska rekommendera endast en produkt från märket så är vårt självklara val stjärnprodukten Y Theorem Repair Serum NAC Y². Här har du en superhjälte som reparerar och återställer huden oavsett om den skadats av sol, klimat eller kirurgiska ingrepp. Vi vill dock även gärna slå ett slag för den fantastiska nattkrämen Nocturnal Eclipse Recovery Cream NAC Y², som ser till att du hinner stärka, återfukta och ge huden näring även under de kortaste nätterna.

Är du däremot ute efter något för att ge ögonområdet ett rejält lyft så är det Celestial Black Diamond Contour Gel som blir din nya bästa vän.

Och självklart kan vi inte låta bli att nämna varumärkets sheet masks, som ger så imponerande resultat att det är svårt att tro att inga nålar varit inblandade.

@bangerhead.com @111skin just landed at Bangerhead! 🖤 Discover all products and learn more about the brand at Bangerhead.com ☺️ #bangerhead #111skin #skincare #surgicallyinspiredskincare #beauty #glow #shopping ♬ original sound - elijah


Nyfiken på mer? Spana in hela 111Skin effektiva och återställande hudvård här.
Gåva
Gåva
111Skin
Tillfälligt slut
1 550 kr
Gåva
1 300 kr
Gåva

Produkter från artikel