Avancerad hudvård med svarta diamanter
2023-10-05

Om du är intresserad av avancerad hudvård har du säkert hört talas om 111Skin. Kim Kardashian och Jennifer Aniston är bara några av fansen. Med hjälp av banbrytande produkter baserade på den senaste vetenskapen kan du ta kontroll över ålderstecknen.

Den nylanserade serien Black Diamond består av produkter som bevarar, återställer och förnyar huden med hjälp av en intensiv version av signaturingrediensen NAC Y².

111Skin Black Diamond innehåller:

Novoretin: Ett naturligt alternativ till retinol som föryngrar huden på samma sätt, men utan irritation.

Eternaline: Återställer kollagennivåerna för att förbättra hudens fasthet.

Chromoglow: Kraftfulla antioxidanter som reducerar pigmenteringar och ger en jämnare hudton.

Finmalet pulver av svart diamant: Hjälper till att exfoliera huden och på så sätt optimera hudens upptagningsförmåga av de aktiva ingredienserna.

Tre favoriter som tar din hudvårdssrutin till nya höjder 

Black Diamond Serum – Ge din hud ett synbart lyft och ökad fasthet med detta kraftfulla serum som förnyar huden på djupet. Den lyxiga gelformulan absorberas snabbt och ger huden en naturlig lyster inifrån och ut.

Black Diamond Eye Cream – En peptidberikad ögonprodukt som minskar rynkor och slapphet. Så lite som ett halvt pumptag är allt som krävs för att fräscha upp ögonområdet.

Black Diamond Retinol Oil – Upplev effekten av retinol, helt utan irritation. Minska fina linjer och rynkor med hjälp av 2,5 % retinol och Granactive Retinoid, som är stabiliserad med hjälp av åtta lugnande växtbaserade oljor. Passar även den mest känsliga huden.

Samtliga produkter kan användas morgon och kväll. Upptäck allt från 111Skin här för en komplett rutin. 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av 111SKIN (@111skin)

Gåva
Gåva
5 946 kr
Gåva

Produkter från artikel