2 produkter som bör finnas i varje mans hudvårdsrutin
Att hitta rätt hudvårdsprodukter för just din hud kan kännas som en djungel. Men lugn, vi hjälper dig! Oavsett om du föredrar en snabb rutin eller gärna lägger lite extra tid på din hud så har vi produkterna för dig. Med detta sagt så finns det två produkter som du bara inte får kompromissa bort: rengöring och fukt. Det har svenska Recipe for men tagit fasta på och satsar på högkvalitativa produkter med effektiva resultat, särskilt utvecklade utifrån mäns behov. Logical skincare and no fuzz! Spana in produkterna några scroll ner för att hitta rätt rutin för dig.Steg 1: Rengöring

Det är viktigt att rengöra ansiktet två gånger dagligen för att få bort överskottstalg och orenheter. Rengöringen gör också att din hud enklare kan ta upp den efterföljande hudvårdens ingredienser.

Om du ofta blir torr och upplever att huden lätt blir irriterad måste du spana in nylanserade Ultra Sensitive Facial Cleanser. Den här milda, parfymfria ansiktsrengöringen passar utmärkt för torr och/eller känslig hud. Orenheter avlägsnas effektivt samtidigt som den bevarar hudens naturliga fukt.

Är du ute efter en ansiktstvätt som effektivt motverkar glansig hud samtidigt som den verkar balanserande och effektivt renar porerna? Missa inte Facial Cleanser, en effektiv rengöringsgel som skonsamt rengör normal till oljig hud.Steg 2: Återfuktning

Nästa grundläggande steg i din rutin är fukt. Här gäller det att fokusera på att hitta rätt produkt till din hudtyp.

Känner du dig irriterad och känslig i huden? En mild oparfymerad återfuktande ansiktskräm som är dermatologisk testad på känslig hud är då ett bra val. Vi kan rekommendera att testa nya Ultra Sensitive Moisturizer som lugnar, vårdar och återfuktar din hud.

Stramar din hud när du kommer ut från duschen? Då kan en rik ansiktskräm med massor av fukt och näring passa dig. Facial Moisturizer + är en riktig fuktbomb som är anpassad för torr hud.

Är din hud glansig eller fet? Oavsett vilket så behöver huden fukt! Genom att tillföra fukt kan du minska överskottstalg och få en mer balanserad hud. Anti-Shine Moisturizer är en sommarfavorit som innehåller ett ultrafint puder, för att ta bort överskottssebum och dämpa reflektioner.

Upplever du att din hud ser trött ut och behöver en energikick? Ge din hy en förnyad lyster genom att använda en återfuktande tonad dagkräm! Enerigizing Bronze Cream är räddningen för glåmig vårhud.

Gör detta dig förvirrad då du aldrig känt dig vare sig torr eller oljig? Då kommer en universal ansiktskräm fungera bra för dig! Spana in klassikern Facial Moisturizer.
Recipe For Men
135 kr Rek.pris 189 kr
1
Recipe For Men
188 kr Rek.pris 289 kr
Nyhet
209 kr 223 kr Rek.pris 279 kr
118 kr Rek.pris 189 kr
1
Recipe For Men
174 kr Rek.pris 279 kr
2
Recipe For Men
188 kr Rek.pris 289 kr
Recipe For Men
167 kr Rek.pris 279 kr

Produkter från artikel