The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 2% (30ml) i gruppen Hudvård / Ansiktspeeling / Enzympeeling hos Bangerhead (B045296)
The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 2% (30ml)
Y

The Ordinary
The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 2% (30ml)

79 kr Rek.pris 
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Finns i paket
I Magazine (
)
The Ordinary
Mer från The Ordinary
Om produkten Artnr: B045296

Mjölksyra är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 10%-iga formula ger en mild peeling och innehåller ren tasmansk peppar som är känd för att minska tecken på inflammation och känslighet som ofta uppstår med exfoliering.

Formulan innehåller ett derivat från Tasmansk peppar som hjälper till att minska irritationen som kan uppstå i samband med syra-användning. Detta derivat är av vegetabiliskt ursprung och kan variera i färg beroende på årstid. Formulans färg kan därför variera mellan olika tillverkningstillfällen.

Denna produkt bör inte användas på känslig, flagande eller skadad hud. Varning: produkten innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och ge risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF på solexponerad hud. Använd produkten enligt anvisningarna. Användningen av produkten ska ske i begränsad tidsperiod.

pH-värdet i denna formula är ungefär 3,8. Mjölksyra har en pKa på 3,8 och pKa är en viktig aspekt att ta hänsyn till vid formulering med syror. pKa anger syra-tillgängligheten. När pKa är nära pH, är det en idealisk balans mellan salt och surhet, som ger maximal effektivitet av syran och minskad hudirritation.

Obs! Även om mjölksyra kan leda till snabba synliga fördelar, föreslår vi generellt indirekta former av hudexfolierande produkter, (istället för direkta som denna produkt, som som kan ge potentiell inflammation och känslighet i huden som förknippas med syror).

Hudtyp: Kombinerad
Produktserie: The Ordinary Direct Acids
Storlek: 30ml
Användning
Applicera en gång per dag, gärna på kvällen. Kan spädas ut med andra produkter för att reducera styrka tills huden byggt upp tolerans. Undvik kontakt med ögonen. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare. (Varning: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen och särskilt risk för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt. Använd produkten enligt anvisningarna. Använd inte produkten oftare än rekommenderat).
Ingredienser

Notera att ingredienslistan kan ha ändrats. Vid allergi och/eller överkänslighet, kontakta kundtjänst innan köp. aqua (water), lactic acid, glycerin, pentylene glycol, propanediol, sodium hydroxide, sodium hyaluronate crosspolymer, tasmannia lanceolata fruit/leaf extract, hydroxyethylcellulose, isoceteth-20, trisodium ethylenediamine disuccinate, ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol.

Why we love it

5

Baserat på 1 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
Nikhita H Nikhita H 2020-01-24 @ 15:08:11 Verifierad köpare

Riktigt bra exfoliering =) och fantastiskt pris!

+ Fler recensioner

Fler produkter från denna serie

Y

Andra har också köpt

Y
Y
Y

Senast visade

Y

Köp nu, betala i april. Se villkor >