Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask (150ml) | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask
Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask
Y

Peter Thomas Roth
Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask (150ml)

765 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B010539

Denna trippelverkande, exfolierande enzymmask eliminerar aktivt döda hudceller och ger omedelbart en jämnare hudton med en strålande lyster. Exfolierar huden på tre nivåer med hjälp av AHA-syra, pumpaenzymer och fina kristaller av aluminiumoxid. Jämnar ut hudens textur, främjar cellförnyelsen samt slätar ut fina linjer och rynkor.

Passar alla och är perfekt för en trött och livlös hud. Berikad med vitamin C som ger huden en extra lysterboost och lämnar huden med en klar och fräsch finish.

Användning: Applicera ett generöst lager på rengjord hud. Massera varsamt i cirkelrörelser med fuktade fingertoppar för att exfoliera med det mikropolerande aliminiumoxidpulvret. Låt vara i 3-7 minuter beroende på hudkänslighet och låt alfa-hydroxidsyran och enzymerna arbeta. Skölj noggrant. Använd en eller två gånger i veckan.

Denna produkt innehåller en alfahydroxidsyra som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solbränna. Använd därför solskyddsfaktor innan direkt solexponering, då solen är som starkast.

Endast för externt bruk.


Hudtyp:Torr
Storlek:150ml
Användning
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
Så här gör du en syrapeeling hemma – utan brännskador

Så här gör du en syrapeeling hemma – utan brännskador

2017-10-17

Peter Thomas RothMer från Peter Thomas Roth

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
2019-07-11 @ 18:58:25

Riktigt skön och härlig mask!!! För det första doftar den amazing, för det andra så peelar den huden och får den att kännas som ny och för det tredje så ger den riktigt fin lyster. I kombination med gurkmasken från PTR, som jag lagt efter, är den om än bättre :D Rekommenderar alla att testa denna/båda i kombination!!!

Maja B 2019-06-12 @ 15:04:46

Älskar denna för att exfoliera huden på djupet, doften påminner om jul vilket jag personligen älskar :) pirrar i början men det gör bara att man känner att den verkligen funkar!

Elina R 2018-12-20 @ 19:34:55

Luktar Chai te jätte gott! Väldigt stark så inget för kanske torr eller känslig hy. Det svider lite först o jag blev lite röd efter o lite torr på vissa ställen men det röda försvann fort. Jag har bland hy med yt torrhet såhär i december. Kan vara oljig fortfarande på t zonen. Väldigt bra mask som man ändå blev super len av efteråt och lite glow.

+ Fler recensioner

Senast visade