Moroccanoil Travel Kit i gruppen Kampanjer / Paketerbjudanden hos Bangerhead (sB001196)
Moroccanoil Travel Kit

Moroccanoil
Moroccanoil Travel Kit

466 kr / 349 kr Rek.pris 
space
Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
Finns i paket
I Magazine (
)
Moroccanoil
Mer från Moroccanoil
Om produkten Artnr: sB001196

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo återfuktar, stärker och återger vitaliteten i håret. Hemligheten ligger i receptet som innehåller keratin, fettsyror och arganolja. Schampot funkar bäst på torrt, skadat och kemiskt behandlat hår men fungerar utmärkt till normalt hår som behöver det lilla extra.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner

Ett drygt och lyxigt balsam från Moroccanoil som varsamt reder ut och reparerar håret med hjälp av arganolja, keratin, fettsyror och proteiner. Moroccanoil Moisture Repair Conditioner är fri från sulfater, fosfater och parabener vilket är speciellt bra för färgbehandlade, torra och skadade hår. Återställer hårets naturliga hälsa, styrka och vitalitet.

Moroccanoil Restorative Hair Mask

Restorative Hair Mask är avgörande för hår som är försvagat, skadat eller färgat. En 5–7 min. vitaliserande behandling som snabbt bygger upp hår som är i behov av intensiv reparation. Dess effektiva formula är rik på arganolja och vegetabiliska proteiner, vilket bidrar till att stärka och återuppbygga håret som är skadat av kemiska behandlingar eller överdriven styling med värme. Masken tillför protein till det försvagade håret, så håret blir starkare och vackrare än tidigare.

Moroccanoil Treatment

MoroccanOil är succévarumärket som passar alla hårtyper. Med sin unika förmåga att snabbt absorberas av håret gör att du omedelbart får en glänsande och vårdande effekt. Det du kan vara absolut säker på är att MoroccanOil-behandlingarna ger ett högkvalitativt och långvarigt resultat. Detta är en styling-, ytbehandlings- och närande hårprodukt som vårdar och långsiktigt förbättrar ditt hår. Den tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som den bygger upp håret ochger det glans.

Storlek: 75+70+70+25ml
Användning
Ingredienser

Why we love it

5

Baserat på 1 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
Mona K Mona K 2020-08-19 @ 09:21:55 Verifierad köpare

Bästa produkterna för torrt hår som blivit utsatt för sol och sakta hav. Håret återfår sin glans och spänst med behandling av dessa!

+ Fler recensioner

Rekommenderade tillbehör

Bangerhead Detangling Comb

29 kr Rek.pris 

47

Andra har också köpt

Moroccanoil Treatment

fr. 128 kr fr. 179 kr Rek.pris 

109
Moroccanoil Moisture Repair Schampo

fr. 119 kr Rek.pris 

43
Moroccanoil Moisture Repair Conditioner

fr. 129 kr Rek.pris 

32
Moroccanoil Restorative Hair Mask

fr. 169 kr Rek.pris 

29

Senast visade

Moroccanoil Travel Kit

349 kr 466 kr Rek.pris 

1

Leverans hem till dörren. Läs mer >