Moroccanoil
Moroccanoil Moisture Repair Duo (2x 250ml)

388 kr / 289 kr
space
Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten SA000217
Moroccanoil Moisture Repair Shampoo

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo återfuktar, stärker och återger vitaliteten i håret. Hemligheten ligger i receptet som innehåller keratin, fettsyror och arganolja. Schampot funkar bäst på torrt, skadat och kemiskt behandlat hår men fungerar utmärkt till normalt hår som behöver det lilla extra.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner

Ett drygt och lyxigt balsam från Moroccanoil som varsamt reder ut och reparerar håret med hjälp av arganolja, keratin, fettsyror och proteiner. Moroccanoil Moisture Repair Conditioner är fri från sulfater, fosfater och parabener vilket är speciellt bra för färgbehandlade, torra och skadade hår. Återställer hårets naturliga hälsa, styrka och vitalitet.
Produktserie:Moroccanoil Duo
MoroccanoilMer från Moroccanoil
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Lisa A (Lisa_arvidsson@hotmail.com) 2014-09-14 @ 12:09:07

För ca ett år sen började jag använda Moroccanoil Moisture Repair Duo då mitt hår var väldigt slitet efter att ha gått från ljusbrunt till blont under våren och innan det testat lite olika färger så som rött, mörkbrunt och ljusa slinger.Blev rekomenderad att testa Moroccanoil produkter av en klasskamrat vilket jag då gjorde, jag blev helt kär i vilken förändring det blev i mitt hår efter bara några få veckor.Mitt hår fick liv på nytt med en fin glans och mjukhet som var länge sedan glömd.Ett år senare använder jag fortfarande Moroccanoil produkter och är fortfarande helt kär även fast priset är lite mycket så tycker jag att mitt hår är värt det.Kan även rekommendera att använda Moroccanoil hårolja att använda efter duschen som gör så glansen håller i sig i några dagar.

Malin P 2014-05-12 @ 11:08:10 Verifierad köpare

Helt otroliga produkter! Mitt sköra skandinaviska hår har helt plötsligt blivit till sådant där ''reklamhår'' som du ser på tv. Håret känns mer fylligt och doftar Amazing! Ett plus även till att det är så drygt (om du arbetar upp lite lödder i händerna INNAN du applicerar det i håret). Rekommenderas varmt!

Ellie 2014-01-13 @ 22:12:53

Underbart!! Mitt hår var riktigt skadat innan jag började använda dessa produkter och herregud vilken lyster och glans det har fått. Har långt hår och har aldrig varit lika nöjd med kvaliten som jag har nu. Helt klart värt pengarna

Pebo 2013-05-12 @ 10:41:04

Det här är det bästa ett trött, slitet hår kan få!!Jag vill aldrig vara utan det, och använder även den underbara Moroccanoil Treatment!Sen att det doftar så gott, blir glansigt o livfullt är ett stort x-tra plus i kanten!!

+ Fler recensioner

Fler produkter från denna serie:

Senast visade