Fri frakt!
Skickas inom 24h
Bonus på alla köp!

Moroccanoil
Moroccanoil Hydrating Duo

408 kr / 309 kr
space
Antal:

Tillfälligt slut

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten sB000914

Moroccanoil Hydrating Shampoo

Fuktgivande Schampo ger den optimala återfuktning som torrt hår behöver. Antioxidanterna arganolja och E-vitamin tränger in i de torra hårstråna och gör ditt hår lent, följsamt och glänsande igen. Den fuktbalanserande formulan innehåller A-vitamin och röda alger – stärkande näringsämnen och antioxidanter som bekämpar fria radikaler, verkar fuktbevarande och gör att håret åldras långsammare. Håret får mer spänst och lyster – det både känns och syns att det är friskare. Fritt från sulfat, fosfat och paraben och innehållande den skonsamhet som krävs för daglig användning och lämpar sig då även för färgat hår.

 

  • Rik på Arganolja
  • Färgbevarande
  • Sulfat-, fosfat- och parabenfritt
  • Berikad med A- och E-vitamin samt röda alger

 

Moroccanoil Hydrating Conditioner

Fuktgivande Balsam ger den optimala återfuktning som torrt hår behöver. Antioxidanterna arganolja och E-vitamin tränger in i de torra hårstråna och gör ditt hår lent, följsamt och glänsande igen. Den fuktbalanserande formulan innehåller A-vitamin och röda alger – stärkande näringsämnen och antioxidanter som bekämpar fria radikaler, verkar fuktbevarande och gör att håret åldras långsammare. Håret får mer spänst och lyster – det både känns och syns att det är friskare. Fritt från sulfat, fosfat och paraben och innehållande den skonsamhet som krävs för daglig användning och lämpar sig då även för färgat hår.

 

  • Rik på Arganolja
  • Färgbevarande
  • Sulfat-, fosfat- och parabenfritt
  • Berikad med A- och E-vitamin samt röda alger

 

Storlek:250+250ml
MoroccanoilMer från Moroccanoil
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Evelina P 2016-12-17 @ 02:19:29

Bästa produkterna någonsin!!! Själv älskar jag Morrocanoil och har behandlat mitt hår länge med det, till slut lät jag killen prova det 3 ggr (inte mkt intresse för hårvård) från en torr hårbotten med mjäll, till en återfuktad hårbotten utan mjäll, nu vill han själv köpa Morrocanoil!

Nathalie 2015-12-04 @ 20:05:02

Grymt bra schampo!Mjukt, lent, fräsch och super bra! Luktar dessutom grymt gott

Maria 2015-01-31 @ 12:24:39

Känns inte återfuktande! Mitt hår blir strävt och frizzigt och dotterns hår blir fett på en dag.

+ Fler recensioner

Senast visade

Sale
Moroccanoil Hydrating Duo

309 kr 408 kr