Vilken inpackning passar ditt hår bäst?
2023-10-19

Med en passion för att skapa innovativa och högpresterande produkter för ditt hår, representerar Amika inte bara kvalitet och stil utan även mångfald och inkludering. Deras breda sortiment garanterar något för alla hårtyper, texturer och stilar. Vi har spanat in deras olika inpackningar, vad de fokuserar på och vilka de passar för.Vårda dina lockar

Berikad med Hyaluronsyra passar nyheten Hydro Rush Intense Moisture Mask bäst för texturerat hår. Inpackningen återfuktar på djupet och förbättrar hårets elasticitet genom att förebygga framtida skador. Genom att göra håret fem gånger mer återfuktat och enkelt låtsa in in fukt ger den våra lockar all den kärlek de behöver.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av amika (@amika)


Återfuktning på djupet 

För dig som behöver tillsätta extra fukt så är Soulfood Nourishing Mask det perfekta valet. Det är en extraordinär djupverkande inpackning speciellt framtagen för torrt hår. Berikad med näringsrika havtorn och jojobafröolja, ger den en omedelbar silkeslen känsla. Den innehåller även C-vitamin som främjar tillväxten och reparationen av håret, samtidigt som den bevarar färgen för de som har färgat hår.

Bond builder för skadade strån
För det hår som behöver extra kärlek och vård har The Kure Bond Repair Mask det perfekta svaret. Genom att utnyttja "bond cure technology" reparerar den effektivt och stärker bindningarna i varje hårstrå. Med ingredienser som mangosmörextrakt, sheasmör och veganska proteiner, balanserar denna mask omegafetter, vitaminer och mineraler för att ge maximal näring, återfuktning och reparation.

Behandla gula toner
Bust Your Brass Cool Blonde Intense Repair Mask tar hand om blont, silvrigt eller grått hår genom att inte bara neutralisera gula toner utan även reparera och stärka håret. Den är rik på Bond Cure teknologi, quinoa-protein och växtsmör, vilket ger håret en kall, klar blond nyans och minskar förekomsten av avbrutna hårstrån.Skönhetssömn på flaska 

Det är dags att låta ditt hår njuta av en ultra hydrerande nattbehandling med Dream Routine Overnight Hydration Mask. Med ingredienser som hyaluronsyra, kokosvatten, blåalger och havtorn boostar denna skönhetssömnbehandling fukt i 72 timmar, vilket resulterar i hår som är tre gånger mer återfuktat på morgonen.

För omedelbar glans 

För de dagar då ditt hår behöver extra glans och fukt på nolltid, är Flash Instant Shine Mask svaret.  På endast 60 sekunder ger denna färgbevarande mask en mjuk och silkeslen finish. Med linfrö, antioxidanter, aminosyror och UV-filter bekämpar den friss, ökar elasticiteten och håller hårfärgen levande.

Samtliga produkter från Amika är veganska och fria från parabener, sulfater, aliminiumstärkelse. Upptäck fler av deras produkter här. 

60ml
Great Deal
100 ml
311 kr Rek.pris 389 kr
Great Deal
343 kr Rek.pris 429 kr
500ml

Produkter från artikel