Vi tipsar om våra bästa ansiktsmasker
2022-12-09
Ansiktsmasker kan ha flera syften i din hudvårdsrutin; De kan tillföras för att ge huden en extra djup rengöring, för att boosta fuktnivåerna eller helt enkelt för att bjuda på en avkopplande stund när den behövs som mest. Den här tiden på året vill vi lägga extra fokus på just rengöring och återfukning, och det är då är dessa fyra favoritmasker kommer till undsättning.Rengör på djupet med en lermask

Lermasker används ofta när huden och framför allt porerna behöver rengöras lite extra. Huxley Clay Mask; Balance Blend är en av våra favoriter som bokstavligen drar ut orenheterna ur huden och absorberar överflödigt fett, medan den fortfarande ser till att tillföra fuktgivande ingredienser djupt ner i huden. Applicera en generös mängd på rengjort, torrt ansikte och låt verka i 5–10 minuter. Skölj av med ljummet vatten innan masken hunnit torka helt.

NUORI Clarity Mask är en 100% naturlig lermask som till skillnad från Huxley masken får verka i upp till 15 minuter, eftersom den inte torkar likt andra lermasker. Ingredienserna absorberar orenheter och toxiner samtidigt som de återfuktar, stärker barriärfunktionen och lugnar inflammerad hud. Vi rekommenderar att använda lermasker 1–3 gånger i veckan, beroende på vad din hud behöver.Låt masken göra jobbet medan du sover

Har du inte tid att vänta på att en mask ska verka klart under dagen? Då är MANTLE The Dream Mask valet för dig. Applicera ett generöst lager av denna rika mask med stjärningrediensen CBD över ansikte och hals innan din skönhetssömn. När du vaknar upp känns huden lugnare och utvilad med en fantastisk lyster. Använd över The Glow Serum för optimalt resultat.

På tal om drömmiga masker – By Bangerhead Dream Big Sleeping Mask är en annan favorit som med hjälp av hyaluronsyra, squalane, veteolja, niacinamid och bakuchiol jobbar hela natten lång för att du ska få vakna upp med en fylligare, lugnare och återfuktad hud. Upptäck minimerade fina linjer, en jämnare hudton och ett ungdomligare utseende redan efter första användning.

Ute eftet något annat? Världen av ansiktsmasker är stor och detta är endast en litet axplock. Upptäck hela vårt sortiment här.

Produkter från artikel