Vårda ditt hår och hårbotten med niacinamid
2023-06-19

Oavsett vilken nivå av torrhet ditt hår har erbjuder Kérastase Nutritive hårvårdsserie något för dig. Ingredienser inspirerade av hudvård så som niacinamid och växtbaserat protein ger näring och styrka till alla typer av torrt hår.

Kérastase har nu tagit Nutritive-serien till nästa nivå med en uppdaterad ingredienslista, design och det helt nya serumet för hårbotten, Nutritive Scalp Serum. Genom att vårda ditt hår med Nutritive kan du återbilda torrt och svagt hår samt få tillbaka dess ursprungliga styrka.

Vi har kikat på de uppdaterade produkterna och valt ut våra favoriter.

Friskt hår börjar med en välmående och frisk hårbotten. Nutritive Scalp Serum fokuserar på att behandla och ge vitaminer till hårbotten. Det fuktgivande serumet ger en omedelbar fuktboost till torr hårbotten och innehåller ingrediensen niacinamid. Den lätta konsistensen vårdar både hår och hårbotten utan att tynga ner.

Serumet kan användas på både torr och fuktig hårbotten, och appliceras allra bäst genom att sektionera håret och applicera direkt vid benan.

Nutritive Lait Vital Conditioner är ett lätt och näringsrikt balsam som passar för fint till fylligare hår. Det innehåller närande lipider och proteiner som ger intensiv näring och reder ut och slätar ut torrt hår. Vårt tips är att låta Nutritive Lait Vital verka i 2–3 minuter innan du sköljer ur för lite extra kärlek.Näring från rot till topp. Nutritive 8H Overnight Serum är skönhetsserumet som ska verka, precis som det låter, över natten. Serumet innehåller likt Nutritive Scalp Serum niacinamid och vårdar håret på djupet medan det skyddar mot exempelvis friktion från kudden. Det tillför också en dos av viktiga näringsämnen som förbättrar formulans förmåga att ge näring åt och stärka håret. Applicera serumet i längder och toppar i torrt eller fuktigt hår och låt verka över natten. Serumet behöver inte sköljas ur på morgonen.

Vill du veta mer om uppdateringarna i Kérastase Nutritive serien? Klicka här för att upptäcka dem.

Great Deal
579 kr Rek.pris 695 kr
Great Deal
299 kr Rek.pris 360 kr
Great Deal
399 kr Rek.pris 480 kr
Great Deal
529 kr Rek.pris 640 kr
Great Deal
579 kr Rek.pris 695 kr
Great Deal
299 kr Rek.pris 360 kr
Great Deal
409 kr Rek.pris 495 kr
Great Deal
409 kr Rek.pris 495 kr
Great Deal
529 kr Rek.pris 640 kr
Great Deal
Kérastase
Tillfälligt slut
579 kr Rek.pris 695 kr

Produkter från artikel