Våra kunder recenserar: Smashbox BECCA
2023-04-12
De mest älskade produkterna från sminkvarumärket BECCA har hittat ett nytt hem hos Smashbox; Våra kunder har testat bästsäljarna, och här är deras åsikter.BECCA Under Eye Brightening Corrector är en färgkorrigerare som appliceras under ögonen, innan concealer, för att med persiko- och aprikosfärgade pigment neutralisera blåa toner under ögonen och ljusa upp mörka ringar. Denna favorit får rungande applåder och toppbetyg från flera av våra kunder.

Rozana skriver:

Riktigt bra corrector. Nöjd med hur den lägger sig fint under ögonen och trollar bort det mörka! Rekommenderar starkt!

Eva är beredd att hålla med:

Denna magiska produkt trollar enkelt bort mina mörka ringar under ögonen. Lägger sig fint och inte i linjerna.BECCA Shimmering Skin Perfector är en av highlighter-himlens starkast lysande stjärnor, bokstavligen. Med detta puder kan du enkelt tillföra glow till valfria partier i ansiktet, för ökad dimension och en fantastisk lyster som strålar snarare än glittrar. Lyssna inte bara på oss, här är två av våra kunders omdömen:


Cait skriver:

Känner mig som en glowig gudinna i denna vackra perfekt naturliga lite guldiga färgen!

Magiskt fin glow utan att den glittrar. Den ger ett glow och är silkeslen på huden! Min nya go to highlighter för ansiktet samt dekolletaget.


Harley ger förutom fulla poäng även användbara tips:

En klassiker som satte highlighter på kartan för många år sedan när puderhighlighter blev populärt. (När varumärket BECCA fanns).

Naturlig lyster utan att kännas för klen och inte för mäktig. Den är heller inte torr utan mer åt det mjuka krämiga hållet. Passar dem som vill ha något enkelt men effektfullt.

TIPS: Superfin att dra över ögonlocken, speciellt uppe på en brun skugga för att piffa till. För en väldigt naturlig look på kinderna, använd highlighter först och sen rouge, bronzer mm uppe på. Vill man ha wow-effekt passar den även bra att addera med en fuktig borste och även svamp!


Visst blir man sugen på att testa? Shoppa BECCA-serien och alla Smashbox produkter här.
Gåva
Chocolate Geode
339 kr Rek.pris 375 kr
Gåva
Selling fast
Fair/Light Medium/Dark
273 kr Rek.pris 315 kr

Produkter från artikel