Vår hudterapeut tipsar – favoriterna från Dermalogica
2023-08-17

Letar du efter en go-to kräm som fungerar året om? Eller kanske en fräsch ansiktsmist med lugnande effekt? Då kan det klassiska hudvårdsmärket Dermalogica ha något för dig. Vår hudterapeut Mollie har listat sina fem favoriter som passar de flesta, oavsett hudtillstånd. 

Återfuktande och vårdande ansiktskräm

- Skin Smoothing Cream har varit min go-to  fuktkräm i snart nio år vilket bör tala för hur bra den är. Med ingredienser som antioxidanter, C- och E-vitamin både skyddar och mjukgör den huden. Den gör också exakt det jag vill att en återfuktande kräm ska göra: fungera året om och passa utmärkt under smink.

C-vitaminserum för minskad glåmighet

- En annan favorit är deras BioLumin-C Serum som ett lystergivande C-vitaminserum med en härlig gelaktig konsistens. Den jobbar för att jämna ut både hudton och -textur. Serumet väcker huden till liv på någon vecka och är perfekt att använda när huden känns sådär grå och glåmig. 

Peeling för alla

- Den populära Daily Microfoliant, som få säkert har missat, är en peeling jag skulle vilja påstå alla kan och borde använda. Själv gillar jag att använda den två till tre gånger i veckan, men har du en tåligare hud kan du använda den dagligen. Peelingen ger omedelbart en jämnare och fräschare hudton med mer lyster och en förfinad textur. 

Skonsam men effektiv rengöring

- En rengöring som passar de flesta och som fungerar utmärkt att ha stående i duschen, då den kommer i stor förpackning med pump, är Special Cleansing Gel. Den rengör huden på skonsamt sätt och tar till och med bort den envisaste av mascaror, vilket är ett riktigt plus de dagar du vill bli av med sminket i ett svep. Den finns numera även i refillpåse vilket är en himla bra bonus.

Ta bort stramhetskänslan med ansiktsmist

- Den perfekt återfuktande ansiktsmisten, UltraCalming Mist, är en solklar favorit tack vare dess skonsamma och lugnande egenskaper. Om din hud tenderar att blossa upp eller om du har mycket rodnad är denna mist för dig. Efter applicering känns huden lugn, mjuk och smidig. Eventuell stramhetskänsla trollas snabbt bort av sprayen.

Är du nyfiken på fler produkter från Dermalogica?

Upptäck hela vårt utbud från varumärket här.

Great Deal
Dermalogica
Tillfälligt slut
617 kr
Great Deal
Selling fast
100ml 15ml
Dermalogica
187 kr
Great Deal
Selling fast
250ml 500ml
Dermalogica
147 kr
Great Deal
75g 13g
Dermalogica
183 kr
Great Deal
177ml
Dermalogica
400 kr
Great Deal
30ml 59 ml
Dermalogica
990 kr

Produkter från artikel