Upptäck vårens ingredienstrender med Biotherm
2022-03-10
Våren står på glänt – och ännu har det bästa inte hänt.. för din hy! Upptäck Biotherms serier Blue Therapy och Aquasource som innehåller alla magiska ingredienser din hud har längtat efter!Blue Therapy – den målrinriktade serien som minskar åldertecken

Här är serien för dig som vill vinka hej då till synliga ålderstecken. Blue Therapy innehåller näringsrika anti-age-ingredisenser och passar alla hudtyper – perfekt för kvinnor från 35 år och uppåt. Serien innehåller Biotherms signaturingrediens Life Plankton som med probiotiska fraktioner verkar målinriktat med naturligt ursprung och unika egenskaper.Så använder du Blue Therapy serien: Börja med att applicera Blue Therapy Accelerated Serum – anti-age-serumet som hjälper till att motverka och reducera fina linjer.

Behöver du piggas upp? Då kan du med Biotherm Blue Therapy Eye Cream nu säga hej då till trötthetstecken med anti-age-ögonkrämen som reducerar förlust av fasthet och skapar ett fräscht och piggt utseende.

Upptäck även Blue Therapy Pro-Retinol Gel Creme – en fuktgivande dagkräm som reducerar pigmentfläckar och tillför optimal fukt och fyllighet till huden. Med denna serie kommer du skina i vårsolen med en sundare hud som har förnyad lyster!Aquasource – ge huden extra plump med återfuktande ingredienser

Serien för dig som vill ge huden extra fukt i mängder! Med hållbara och super-återfuktande ingredienser som inte bara bryr sig om din hud – utan även miljön – är nu torra dagar bara ett minne blott!

Så använder du Aquasource serien: Applicera först Aquasource Serum Bi Phase – ett fuktgivande och vårdande super-serum som passar alla hudtyper. Ingrediensen Aure Leaf-extrakt hjälper till att tillföra fukt och förnyad lyster till huden.

För en kylande effekt runt ögonen använder du sedan Aquasource Eye Cream med en ultralätt geltextur som ger en fräsch och upplyftande känsla.

Sist men inte minst får du inte missa Aquasource Hyalu Plump Gel Moisturizer som återfuktar huden direkt och i upp till 48 timmar tack vare fuktgivande hyaluronsyra av naturligt ursprung som hjälper till att hålla huden återfuktad.
Gåva
30ml 50ml
204 kr Rek.pris 219 kr
Gåva
50ml
Gåva
329 kr Rek.pris 370 kr
Gåva
535 kr Rek.pris 590 kr
Gåva
398 kr Rek.pris 550 kr

Produkter från artikel