Upptäck våra Makeup Discovery Sets
2023-08-31

Säg hej till vårt nya koncept: Makeup Discovery Sets – Kurerade kits med övergripande teman utefter vilka vårt inköpsteam valt ut favoritprodukter som du verkligen inte vill missa. I denna lansering har vi ett The Nude:ish Lip Kit med våra bästa läpprodukter i diverse neutrala nyanser, The Glow Up Kit med allt för att ge dig livets glow, Fresh Face Fall Edit för att skapa allas favorit "No Makeup Makeup-look" och Eye Like It med ett gäng bryn och fransprodukter du bara måste testa. Alla sets kommer i en limited edition-necessär.

The Glow Up Kit

I The Glow Up-kit (värde över 2 800 kronor) har vi samlat sju av våra glow-favoriter. Använd dem var för sig eller alla tillsammans för att maxa med glow överallt.The Nude:ish Lip Kit

Här hittar du allt du behöver för att återfukta och markera dina läppar till perfektion. Kitet (värde över 1700 kronor) innehåller utvalda läpp-favoriter som passar alla tillfällen.

Fresh Face Fall Edit

Här har du allt för att uppnå den perfekta no makeup-makeup looken. Vi har samlat sex av våra bas-favoriter (värde över 2 100 kronor) som sätter guldkant på varje sminkrutin.

Eye Like It

I detta kit (värde över 2 400 kronor) finns sex av våra mest ikoniska produkter för ögon och bryn, från närande fransserum till glittrig ögonskugga.

Alla Makeup Discovery Sets lanseras 6 september kl. 10:00. Se till att bevaka de set du är intresserad av för att få en notis när de finns till försäljning.

Produkter från artikel