Upptäck Skinification of Hair med Wella Professionals
2023-09-07

Skinification of Hair-trenden, det vill säga att vårda håret lika omsorgsfullt och efter samma principer som vi vårdar huden, fortsätter vara en av skönhetsvärldens starkaste trender. Hårvårdsvarumärket Wella Professionals anammar trenden med sin nya serie Ultimate Repair – låt oss gå igenom exakt hur.Huden har förmågan att reparera sig själv både inifrån på en cell-nivå och på utsidan i form av en skyddande barriär. Håret besitter dock inte denna förmåga naturligt och därför får vi oftast ta till reparerande produkter för att rädda skadat hår. Wellas nya Ultimate Repair-serie använder två hudvårdande ingredienser (AHA-syra och Omega-9) i en unik kombination som tillsammans reparerar både in- och utsidan av håret. AHA-syran är tillräckligt liten i molekylstorlek för att den ska kunna ta sig djupt in i hårfibrerna där den återuppbygger och stärker vätebindningarna i fiberstammen. Omega-9 är å andra sidan en enkelomättad oljesyra som hjälper reparera hårfibrernas utsida. Den täcker ytan på hårstrået och fyller ut fjällskiktet, och skapar därmed en skyddande barriär på håret, som liknar hudens naturliga skyddsbarriär.

Ultimate Repair-serien består av fyra produkter som alla innehåller den patenterade kombinationen av AHA och Omega-9. Produkterna passar alla hårtyper och -texturer, från rakt till mycket lockigt. Schampot rengör på djupet och avgiftar samtidigt håret från metaller medan balsamet tillför både näring och fukt, utan att tynga ner. Medan alla hårtyper bör skyddas mot yttre faktorer är det extra viktigt att skydda skadat hår, och för denna uppgift kan vi varmt rekommendera Ultimate Repair Protective Leave-in. Den skyddar inte enbart mot värme (upp till 230 °C) utan även UV-strålar och mekaniska skador. Den ger dessutom ett frissfritt och mer lättstylat svall.

Stjärnprodukten i Ultimate Repair-rutinen är Miracle Hair Rescue: En lätt leave-in-spray som lovar reparera alla hårtyper inifrån och ut på bara 90 sekunder. Tips: Om du önskar mer glid i håret när du ska reda ut lockigt hår i duschen kan du spraya lite av denna leave-in i håret innan du applicerar ditt balsam.

Nedan kan du shoppa alla produkter i Wellas Ultimate Repair-serie. Ute efter något annat? Spana allt från varumärket här.

Great Deal
250 ml 1000 ml
Wella Professionals
192 kr Rek.pris 329 kr
Great Deal
215 kr Rek.pris 399 kr
Great Deal
200 ml 500 ml
Wella Professionals
215 kr Rek.pris 365 kr
Great Deal
95 ml
416 kr Rek.pris 849 kr

Produkter från artikel