Upptäck MAC Cosmetics bästsäljande sminkhjältar
Är du redo för att utmana din sminkrutin och ta den till nya höjder? Scrolla vidare för att upptäcka sminkfavoriter från MAC Cosmetics med oenastående recensioner!Dags att ta sminkrutinen till nästa nivå?

Alla har hört talas om the Little Mac Lipstick – läppstiftet som MAC är berömt för! De främsta kultnyanserna genom tiderna, i tio färger och tre strukturer, har fått en ny form som gör att du i farten kan sätta pricken över i:et på din sminkrutin. Kombinera med MAC Cosmetics läppenna med en krämig konsistens som ger läpparna extra form, färg och definition!

Trött på att sminket inte håller hela dagen? Prep + Prime Fix + är ett måste bland professionella makeupartister. Denna fuktgivande ansiktsspray och primer, som har vunnit mängder av utmärkelser, återfuktar innan smink, fixerar makeup och friskar upp huden under dagen för ett fräscht resultat!Med Pro Longwear Concealer kan du säga hejdå till ringar under ögonen! Den lättflytande concealern med medelkraftig till full täckning ger en naturlig och matt finish som varar upp till 15 timmar.

Tillsammans med Studio Fix Powder Plus Foundation, som är en fast foundation i puderform, skapar du enkelt den perfekta basen. Med 60 olika nyanser passar denna bästsäljare alla hudfärger och undertoner. Säg hej till en jämn och felfri finish där orenheter, pigmentförändringar, porer och röda områden inte syns till!

Se till att ta sminkrutinen till nästa nivå med MAC Cosmetics bästsäljande produkter med oemotståndliga recensioner!
Original Coconut
MAC Cosmetics
195 kr Rek.pris 220 kr (-11%)
228 kr Rek.pris 335 kr (-32%)
MAC Cosmetics
158 kr Rek.pris 230 kr (-31%)
Russian Red Velvet Teddy
MAC Cosmetics
98 kr Rek.pris 110 kr (-11%)

Produkter från artikel