Upptäck kultklassikern: Ombré Leather från Tom Ford
Ute efter den perfekta presenten till någon som du tycker om? Eller kanske vill du bara unna dig själva något alldeles underbart? Spana då in Ombré Leather, Tom Fords ikoniska unisexdoft med en utpräglad doft av läder som älskas av både kvinnor och män.

Denna kultklassiker finns både som en Eau De Parfume och Parfum. Scrolla ner så berättar vi mer om denna beroedeframkallande duo!En doft med kultstatus

Ombré Leather EdP är numera en modern klassiker och vi förstår verkligen varför. Denna ikoniska doft är inspirerad av vilda västern och de öppna vidderna för en fantastisk upplevelse av frihet. I topp kardemumma, därefter framträder läder och arabisk jasmin som avslutas med ambra och vitmossa. Helt enkelt beroendeframkallande!

En framtida klassiker

Den nya Ombré Leather Parfum bygger vidare på den mjuka sensualiteten hos den ikoniska Ombré Leather EdP. Denna klasiker med en twist förstärker den fylligt lyxiga lädernoten med överraskande nya doftlager såsom violblad och Absolute Orpur som utstrålar en kraftfull och intensiv grön doft som lyfter fram cederträets eleganta sensualitet. I doften finner du även djupt läderdoftande noter, trä samt frisk grön tobak som förstärks av sensuella blommig nyanser. Denna doft är mins lika beroendeframkallande som din föregångare och kommer garanterat att vända huvuden!
Selling fast
100ml 50ml
400 kr
100ml 50ml
1 079 kr Rek.pris 1 350 kr (-20%)

Produkter från artikel