Upplev förstklassig hudvård med Sensai Ultimate
2023-10-16

Från den delikata doften till de stilrena förpackningarna och den silkeslena sensationen när produkterna smälter in i huden. Sensai Ultimate ger dig en känsla av total lyx. I samband med seriens 10-årsjubileum har den exklusiva hudvårdsserien förbättrats.

Ultimate erbjuder fyra produkter som skapats utifrån de senaste vetenskapliga upptäckterna inom cellförnyelse för att reducera ålderstecken på djupet. Resultatet blir en förnyad och återfuktad hud med ungdomlig lyster. Läs vidare och upptäck Ultimate-rutinen – en skönhetsritual med dubbel återfuktning inspirerad av den japanska te-ceremonin.

Steg 1
Välj mellan Ultimate The Lotion I som har en fjäderlätt och silkeslen konsistens och Ultimate The Lotion II med en något rikare textur. Lotionerna är mikroemulgerade för att huden ska kunna absorbera fukten och de näringsrika oljorna fullt ut. Huden får ett friskt glow och är redo för nästa steg.

Steg 2
Även här kan du välja mellan en lättare och en rikare formula. Ultimate The Emulsion är delikat men ändå näringsrik. Emulsionen fyller på huden med fukt och efterlämnar en känsla som påminner om finaste silke. Huden känns både smidig och strålande. Med den fylliga ansiktskrämen Ultimate The Cream får du en exklusiv blandning av närande oljor. Den rika texturen sjunker snabbt ner och gör huden omedelbart fastare med en naturligt vacker lyster.


Upptäck hela sortimentet från Sensai för en komplett rutin.

40 ml 15 ml
3 700 kr
100 ml 60 ml
2 955 kr
125 ml 75 ml
1 955 kr

Produkter från artikel