Uppdatera din hudvård inför sommaren med strålande hjältar från CODAGE
2022-05-17
Äntligen står sommaren på glänt – något som innebär att det är dags att uppdatera hudvårdsrutinen.

Välkoma den strålande säsongen med klassiska storfavoriter och en bländande nyhet som återupplivar huden från CODAGE!Must-have serumet i sommar – Summer Time från CODAGE

Äntligen är CODAGEs special sommarutgåva som återupplivar huden här! Ett serum som har allt av de bästa världar – fuktgivande, mattande och lugnande för maximal mjukhet och komfort.

Summer Time har en given plats i sommarrutinen med dess motståndskrafter mot uttorkning och expertis att säkerställa optimal skyddsnivå till din huds naturliga försvar.Sugen på en komplett hudvårdsrutin inför sommaren? Då måste du även testa dessa stjärnor från CODAGE!

Cleansing Cream – denna milda formel rengör på djupet utan att irritera din hud. Vinka hejdå till föroreningar samtidigt som du får en underbar känsla av komfort och upplever resultat av en helt ren och strålande sommarhud!

Micellar Water – med denna hjälte ser du till att alla spår av smink och orenheter försvinner samtidigt som du återfuktar huden. Din go-to om du har torr hud men vill rensa huden på djupet samtidigt som din huds naturliga skydd stimuleras.Scrubbing Cream – en lyxig, rik och lugnande emulsion proppfylld av fina rispartiklar som möjiggör optimal ansiktsexfoliering. Resultatet? En frisk sommarhud som är len, jämn och strålande, med andra ord en ren och skär sommar-must-have.

The Oil – en olja som har oändliga möjligheter! Denna subtila blandning av 8 exceptionella oljor med 8 olika synergieffekter är speciellt formulerad för kropp, ansikte och hår. Denna bästsäljare älskas av kunder och vi förstår varför med dess unika struktur som anpassar sig till alla behov och hudtyper
Gåva
500 kr
Gåva
1 150 kr
Gåva
300 kr
Gåva
350 kr
Last Chance
Gåva
294 kr Ord. pris 420 kr

Produkter från artikel