Tutorial: Så skapar du en solkysst lyster
2023-03-23
Är du en person som inte gillar att se sminkad ut, utan föredrar en look som ger intrycket av att du varit på en två veckor lång, avslappnande solsemester? Vi ger dig våra bästa tips för att trolla fram en lyster som strålar inifrån med favoriter från Sensai.För att skapa en bas som verkligen ser ut att stråla inifrån behöver vi lägga grunden redan i hudvården. Med flera lager av fuktgivande produkter säkerställer vi att huden återfuktas på djupet och att den även håller sig återfuktad under dagens gång. Cellular Performance Emulsion III kan du använda både som ett sista steg i din återfuktande rutin eller under valfri dagkräm. Avsluta alltid med solskydd för att bibehålla en frisk hud.

När hudvården har sjunkit in påbörjar vi sminket med Glowing Base, en silkeslen primer med pärlemorpigment som jämnar ut hudtonen, förbereder huden för makeup och ger en fantastisk lyster. För att tillföra en härligt solskysst effekt kan du blanda primern med Bronzing Gel och applicera jämnt över ansikte och dekolletage. Här snackar vi verkligen glass-skin!För att skapa mer dimension i ansiktet använder vi rouge och highlighter. Blooming Blush är ett puder som kan appliceras högt upp på kindbenen och blandas ut mot tinningarna för en lätt lyftande effekt, eller appliceras längs kinderna och över näsan för en mer naturligt nysolad-look. Avsluta genom att Supreme Illuminator på ansiktets högsta punkter (exempelvis kind- och ögonbrynsben, näsa, amorbåge) för maximal lyster och definition. Den krämiga formulan gör den enkel att applicera med såväl fingrar som borste och makeupsvamp.

Spana in vår tutorial nedan för att få en tydlig bild av hur produkterna ser ut på huden och passa på att spana in alla produkter från Sensai här.


Gåva
575 kr
Gåva
1 149 kr Ord. pris 1 200 kr
Gåva
03 Coral 04 Orange
535 kr
Gåva

Produkter från artikel