Trött och slitet hår? Här är produkterna du behöver                 

Trött och slitet hår? Här är produkterna du behöver                 

Trött och slitet hår som tappat sin livsgnista som följd av upprepade färg- och värmebehandlingar? Du behöver inte alltid klippa dig för att rädda situationen. Med hjälp av rätt produktarsenal kan håret åter kunna leva upp till sin fulla potential. Följ denna enkla trestegsguide för att hjälpa ditt hår att återuppstå ifrån det döda på nolltid.

Rengör

Börja från grunden med djuprengöra håret och hårbotten för att bli kvitt stylingrester och döda hudceller som kan göra håret matt och tråkigt. Davines Naturaltech Detoxifying Scrub Shampoo är som en peeling som rengör hår och hårbotten på djupet. Applicera en liten mängd i hårbotten och massera in med cirkulära rörelser över hela hårbotten, kan användas dagligen eller vid behov.

Vårda

Trötta hår är ofta i behov av fukt  för att vakna till liv igen. Davines The Wake-Up Circle är en energiinjektion för håret som vårdar, återfuktar och ger nytt liv till hår och hårbotten utan att tynga ner det. Appliceras i handdukstorkat, rengjort hår och skall verka i 10 minuter för maximal effekt. Passa på att unna dig en härlig ansiktsmask och slå två flugor i en smäll under verkningstiden!

Skydda

Utöver att vårda håret väl är det även viktigt att undvika att nya skador uppstår från till exempel värmeverktyg eller annan styling. Davines OI All In One Milk är en multifunktionell mjölkig spray som gör håret mjukt och glansigt, underlättar utredning, skyddar håret från värmeskador och förkortar hårets torktid.

 

Shop the article

Share