The Secret Garden – Ett dessertbord av dofter
2024-05-07
Amouage är världsberömda för sina förtrollande dofter, och har sedan starten år 1983 skapat exklusiva och sofistikerade parfymer. Nu välkomnar dofthuset sitt senaste mästerverk till sin The Secret Garden-kollektion – Love Delight.

Doftfamiljen, som består av frestande aromer och sötsaker stavas gourmand. Noterna bjuder på ett bord fyllt av bakelser – från vanilj, karamell till frukt och choklad. Dofterna kan vara både förföriskt söta och subtilt kryddiga, ultimat för dig som vill ha en unik och minnesvärd doftupplevelse.Love Delight är den perfekta parfymen att entra sommaren med. I basen hittar du krämiga aromer av vanilj, kakao och rom. Toppnoterna bjuder på syrlig mandarin och blomstrande noter av jasmin och ros, som hör säsongen till. Tillsammans skapar dem en djup och sensuell underton som lämnar en oförglömlig doft på huden.
 
I The Secret Garden-kollektionen hittar du flera älskvärda parfymer. Lilac Love Eau De Parfum Spray är en doft som fångar aromerna av en orientalisk bukett med noter av svarta vinbär, patchouli, magnolia och vanilj.


 
För dig som älskar blommande favoriter är Blossom Love Woman, ett självklart val i Amouages kollektion där ljuvlig vanilj möter körsbärsblomma och rosor.
 
I kombination med den lena doften från vanilj och värmen från kaffeväxten gardenia har även Love Tuberose Woman en säker plats bland sommarparfymerna.Utforska hela Amouage sortiment och läs mer om det nya tillskottet Love Delight här.
Nyhet
4 260 kr

Produkter från artikel