Supereffektiv ögoncreme som trollar bort mörka ringar och rynkor
När huden åldras så blir hudbarriären svagare och har svårare att behålla fukt. Huden blir torrare, mer lättirriterad samtidigt som linjer och rynkor uppstår. Du har säkert märkt att fylligheten och spänsten försämras. När Dr. Barbara Sturm skapade sin hudvårdsserie Super Anti-Aging utgick hon ifrån avancerad vetenskap för att med hjälp av kraftfulla ingredienser och växtextrakt bekämpa synliga tecken på hudåldrande. Nu har serien fått ett efterlängtat nytillskott: Super Anti-Aging Eye Cream!Nyhet! Super Anti-Aging Eye Cream

Du har säkert märkt att huden kring ögonen är tunnare än i resten av ansiktet, samtidigt finns här mindre talgkörtlar. Detta gör huden mer känslig och det är ofta här de första ålderstecknen dyker upp. Kråksparkar, fina linjer, puffighet och mörka ringar är något som många av oss tacklas med. En skräddarsydd hudvård är A och O för att få en piggare blick.

Nya Super Anti-Aging Eye Cream riktar in sig mot synliga ålderstecken kring ögonen för fräschare, ungdomligt utseende för dig med mogen hud. Den avancerade formulan jobbar för att stötta hudbarriären med hjälp av hjälp av biomimetiska lipider stöder hudbarriären, det vill säga fetter som beter sig som våra egna celler. Ett unikt extrakt från silkesträd motar bort puffighet och mörka skuggor genom att ge ögonlocken ett mini-lyft. Biopolymerer, akaciagummi och mikroalger slätar och stärker känslig hud, samtidigt som röd ginseg fyller ut fina linjer. Ögoncremen är också boostad med härlig hyaluronsyra som får huden att kännas underbart återfuktad och mjuk.Dr. Barbara Sturms super-rutin

1. Applicera Super-Anti Aging Serum på rengjort ansikte. Serumet är boostat med anti-aging-cocktail för att ge huden en ungdomligt fräsch lyster. Kraftfulla aktiva växtbaserade ingredienser hjälper till att reducera fina linjer och rynkor.

2. Applicera den nya ögoncremen försiktigt runt ögonen. Ta en risstor klick och klappa varsamt in cremen tills den är helt absorberad.

3. Fortsätt med Super Anti-Aging Face Cream för att ge din hud ett fräsch glow. Du får både omedelbara och långvariga anti-aging-resultat och en plumpande effekt på rynkor.

4. Glöm inte händerna! Super Anti-Aging Hand Cream håller dina händer mjuka och återfuktade med färre synliga ålderstecken.
Dr. Barbara Sturm
3 469 kr Rek.pris 3 475 kr
Nyhet
1 989 kr Rek.pris 1 995 kr
649 kr Rek.pris 650 kr
2 950 kr

Produkter från artikel