Strålande hud från topp till tå med aktiv hudvård från By Bangerhead
2022-05-18
Med våra senaste nylanseringar från By Bangerhead får du härlig kroppsvård som ger näring och fukt åt din hud. De lyxiga formuleringarna är fullproppade med aktiva ingredienser som vårdar och ger huden lite extra kärlek.

De doftar också ljuvligt! Toppnoter från skogen av enbär och barr samt uppfriskande bergamott tillför en känsla av välbehövt lugn och avslappning. Luta dig tillbaka och njut medan du ger din hud extra näring.

Först ut lanseras en rik och härlig handkräm samt en fluffig body lotion. Låt oss ta en titt på dessa nya must-haves!Få silkeslena händer med So Smooth Hand Cream

Våra händer får utstå mycket och för att behålla smidigheten är det viktigt att alltid ha en handcreme till hands. So Smooth Hand Cream skyddar, lugnar, reparerar och vårdar torra händer och nagelband med lyxiga ingredienser som sheasmör och mandelolja. Den perfekta on-the-go-produkten för sammetslena och väldoftande händer hela dagen!Intensiv återfuktning på djupet med So Smooth Body Lotion

Ge din hud en boost av näring med So Smooth Body Lotion. Den här nya kroppslotionen återfuktar intensivt och tillför välbehövlig näring till huden. Eftersom den är boostad med AHA-syra har den också en extra utjämnande och mjukgörande effekt. Din hud kommer att få en härlig lyster på djupet!
69 kr
Selling fast
99 kr

Produkter från artikel