Steg-för-steg: Så skapar du en glowig look
2022-03-11
I takt med att vårsolen blir allt starkare kommer också längtan efter en vårfräsch makeup. Enklaste sättet att förvandla den glåmiga vinterhyn? Satsa på makeup som tar fram hudens naturliga lyster med en härligt bronzig ton.Gör så här:

1. Börja med att applicera Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15. Den återfuktande formulan ger huden en naturlig ton med strålande glow. Perfekt för dig med lite torrare hy, för en naturlig täckning ser naturlig ut på huden.

2. Addera Anastasia Stick Highlighter ”Drippin in Gold” för att få extra glow. Den viktlösa krämiga formulan smälter in i huden för en sömlös känsla. Den hjälper också till att dölja ojämnheter med ett ”soft fokus”. Applicera på ansiktet högsta punkter med hjälp av fingrarna för en långvarig lyster.3. Känns din hud lite glåmig? Få en solkysst ton Anastasia Cream Bronzer i ”Sunkissed” på de områden där solen träffar naturligt. Du kan även applicera där skuggan faller i ansiktet för att skapa definition. Resultatet blir naturligt matt och den krämiga fomulan känns lätt på huden.

4. Avsluta din basmakeup genom att addera en naturligt rosig lyster på kinderna. Anastasia Stick Blush ”Peachy Keen” har en fin persikorosa nyans som kompletterar alla hudtoner. Applicera högst upp på kindäpplet med hjälp av den medföljande borsten.5. Applicera några lager av Lancôme Lash Idole Mascara på fransarna. Gelformulan känns fjäderlätt på fransarna och ger fylliga, separerade fransar med volym för en intensiv blick.

6. Avsluta med pricken över i:et – LH Cosmetics Fantastick Multi-Use Lips. Dina läppar kommer att kännas underbart återfuktade med en vackert lyster. Som bonus har stiftet även SPF15 – perfekt när vårsolen blir starkare!
311 kr Rek.pris 385 kr
Anastasia Beverly Hills
302 kr Rek.pris 355 kr
Great Deal
Lancôme
Tillfälligt slut
226 kr Rek.pris 345 kr
Anastasia Beverly Hills
304 kr Rek.pris 345 kr
Iced Out Pink Diamond
Anastasia Beverly Hills
308 kr Rek.pris 375 kr
Gåva
Goldstone Pink Opal
192 kr Rek.pris 229 kr

Produkter från artikel