Starkare hår med Oribe Hair Alchemy
2023-03-02

Upptäck hårvårdsserien som stärker håret inifrån och ut. Oribe Hair Alchemy passar alla med försvagat hår som lätt går av eller som lider av håravfall; oavsett om håret är sprött, grovt, fint eller ömtåligt. Med denna serie kommer du få ett mjukare, starkare och mer återfuktat svall.
Produktserien består av schampo, balsam och leave-in serum som tillsammans skapar en komplett rutin för dig som vill stärka ditt hår. Samtliga produkter innehåller en läkande blandning chiafrön, biofermenterade bambublad och växtbaserat protein som stärker hårstrået inifrån samt skapar ett skyddande hölje runt varje hårstrå för att förhindra avbrott.

Hair Alchemy Resilience Shampoo innehåller även blandning av prästkrage- och kaprifolextrakt som hjälper till att förlänga håret genom att stärka det från roten och stärka sköra toppar. Hair Alchemy Resilience Conditioner innehåller däremot ett hyaluronsyrakomplex som ger håret en ordentlig fuktboost och ökar dess elasticitet.Hair Alchemy Fortifying Treatment Serum innehåller fytoceramider och bomullsfröextrakt som skyddar och stärker ömtåliga hårstrån. Det lätta serumen sjunker snabbt in i håret där det återfuktar och låser in fukt. Serumet skyddar håret mot värmestyling samt förhindrar brott och håravfall orsakade av borstning och styling, vilket uppmuntrar längden över tiden.

Produkter från artikel