Spring fling: 6 bästsäljare från Tom Ford
Våren är en tid för nystart och vad passar väl bättre än att möta den nya säsonen med en fräsch signaturdoft? Med en bakgrund inom mode har Tom Ford tagit fram ett doftsortiment som andas lyx och exklusivitet. Vi har valt ut några av varumärkets mest älskade bästsäljare som vi inte kan få nog av just nu.

Psst. Du missar väl inte att du får en Tom Ford Ombre Leather (10 ml) när du köper en valfri 100 ml doft från Tom Ford! Kampanjen gäller så långt lagret räcker.Soleil Blanc EdP
Ingen sommar utan Soleil Blanc! Den här doften är som gjord för dekanenta semestertider med eleganta noter av ambra. Doften öppnar med bergamott och pistaschackord, övergår i ilang-ilang och jasmin med en bas av benzoinextrakt och Coco de Mer-ackord. Som en fräsch bris av solig lyx!

Oud Wood EdP
Den här klassikern är näst intill ett måste i doftgarderoben. Oud Wood EdP är en varm och sensuell doft med dyrbar oud, också känt som agarträ. Rosenträ och kardemumma öppnar doften, medan agarträ, sandelträ och vetiver utgör det utsökta hjärtat. Tonkaböna och ambra ger en känsla av sensualitet.

Tobacco Vanille EdP
Inspirationen bakom Tobacco Vanille är dofterna som finns på en klassisk engelsk herrklubb med krämig tonkaböna, vanilj, kakao, torkad frukt och söta tränoter. Denna unisex-doft efterlämnar ett starkt intryck med en varm känsla.Black Orchid EdP
Det råder inga tvivel om varför den här Black Orchid är en så populär doft. Svart tryffel, bergamott, svart orkidé och patchouli ger en förförisk, feminin doft som är omöjlig att motstå! Kan bäras dag som kväll för att ge dig extra power.

Noir Extreme EdP
En doft utöver det vanliga där amber och orientaliskt trä möter fängslande hjärtnoterer av ros, jasmin och apelsinblomma. Vanilj adderar en ny unik dimension till denna spännande, maskulina doft.

Ombre Leather EdP
Ikonisk unisexdoft med en utpräglad doft av läder som älskas av både kvinnor och män. Inspirerad av vilda västerns frihet och det öppna vidderna. I topp Kardemumma, därefter framträder läder och arabisk jasmin som avslutas med ambra och vitmossa.
100ml 30ml
530 kr
30ml 50ml
Tom Ford
530 kr
Selling fast
100ml 50ml
400 kr
100ml 50ml
Tom Ford
Tillfälligt slut
400 kr
Selling fast
50ml 30ml
Tom Ford
530 kr
100ml 30ml
Tom Ford
639 kr Rek.pris 800 kr (-20%)

Produkter från artikel