Sommarens stora K-Beauty SPF-guide
2024-05-29
K-Beauty har stått på trendkartan en bra tag – speciellt när det kommer till SPF. Vi blickar mot en älskvärd kombination av hudvård och solskydd i ett – låt oss guida dig genom våra bästsäljande solkrämer inom koreansk hudvård.

Genom att kombinera det bästa från traditionella koreanska ingredienser med modern vetenskap har K-beauty gett oss effektiva produkter som dessutom är snälla mot huden, oavsett vilken hudtyp du har. Vi har listat de mest populära solskydden inom K-beauty så att du kan hitta det som passar bäst för dig.Fuktgivande SPF med flera användningsområden

Återfuktande Cica Regen Vegan Sun från Dr Ceuracle är ett multifunktionellt solskydd som kombinerar solskydd och dagkräm i ett. Berikat med centella asiatica, lugnar det huden samtidigt som det har en läkande effekt. Den lätta gelkonsistensen sjunker snabbt in i huden och ger långvarig återfuktning, vilket gör att du även kan använda denna SPF som ett serum eller ansiktskräm.


Barriärstärkande solskydd för känslig hud

Relief Sun Moisturizer från Hyggee är, tack vare sina snälla ingredienser, idealisk för dig med känslig hud, Förutom att skydda mot båda UVA- och UVB-strålar har det dessutom en utjämnande effekt på huden. Detta solskydd hjälper till att bibehålla en stark hudbarriär och jobbar aktivt mot för tidigt åldrande i huden.Solkräm som jämnar ut hudens textur

Beauty of Joseon Relief Sun SPF50+ PA++++ Rice + Probiotics är en storfavorit inom koreansk hudvård. Det innehåller en kombination av risextrakt och probiotika, två ingredienser som stärker hudens barriär och ger den en jämnare textur. Utöver att ge ett högt skydd mot UV-strålar ger denna SPF samtidigt näring och återfuktning till din hud, vilket gör att den går utmärkt att använda som dagkräm. Den krämiga formulan lägger sig fint på huden utan att kännas fet eller kladdig.

 
Återfuktande solskydd i serum-form

Madagascar Centella Hyalu-Cica WATER-FIT Sun serum är ett solskydd som också fungerar som ett återfuktande serum. Den innehåller en unik kombination av hyaluronsyra och centella asiatica som tillsammans är både fuktgivande och lugnande för huden. Samtidigt som du får ett effektivt skydd mot solens strålar, jobbar serumet även med att jämna ut hudtonen och minska rynkor.


Ultralätt solskydd med lugnande egenskaper

Centella Sun Cream från Mixsoon är ultimat för dig som vill ha en solkräm som ger skydd, men som knappt känns på huden. Med centella asiatica-extrakt i fokus lugnar och reparerar detta solskydd din hud, under tiden som den ger ett brett skydd mot UVA och UVB. Den tunna konsistensen absorberas snabbt och lämnar varken en klibbig känsla eller en vit hinna på huden.Skonsam SPF med högt skydd

Daily Go-To Sunscreen från PURITO är omtyckt för sin milda, men kraftfulla formula. Det är berikat med vårdande ingredienser som hjälper till att skydda mot solens UV-strålar, samtidigt som de verkar lugnande på huden. Med denna SPF får du ett exceptionellt högt skydd, utan att det ger dig en fet känsla.

Här kan du spana in fler K-Beauty-favoriter.
Great Deal
Gåva
249 kr Rek.pris 296 kr
Great Deal
Gåva
234 kr Rek.pris 349 kr
Great Deal
Gåva
279 kr Rek.pris 349 kr
Selling fast
50 ml 10 ml

Produkter från artikel