Solskydd för håret – upptäck de bästa hårvårdsprodukterna med SPF
2022-06-13
Om det är ett område som vi ofta missar att skydda från solen så är det håret och hårbotten. Din hårbotten är precis lika utsatt som resten av ditt hår för solens skadliga strålar, så missa inte att skydda huden på huvudet. Självklart med solkräm, men ha gärna också en scarf eller snygg hatt. Solen kan förvisso ge ditt hår en fin solblekt nyans men ofta kommer friss, kluvna hårtoppar och torrhet på köpet. För att råda bot på detta har vi plockat fram några av de bästa hårvårdsprodukterna med SPF. Spana in nedan!Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil – Den här lyxiga håroljan gör underverk för torrt och skadat hår. De väldoftande dropparna är boostade med UV-skydd och ger mjukhet och glans utan att tynga ned håret.

NUXE Sun Moisturising Protective Milky Oil for Hair – Fjäderlätt mist som skyddar ditt hår mot både solens påverkan och negativa effekter från klor- och saltvatten. Håret blir silkeslent med en ljuvligt doft.

EVY UV/ Heat Hair Mousse – EVYs populära solskyddsmousse finns nu också för ditt hår! Den vårdande stylingmoussen har UV- och värmeskyddande egenskaper samtidigt som den ger ditt hår härlig volym.Wella Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray – Återfuktande UV-spray som skyddar mot sommarens alla utmaningar som riskerar att skada håret. Den lättviktiga sprayen gör håret mjukt och hanterbart.

SACHAJUAN Hair in the Sun – Härlig stylingkräm som bevarar din hårfärg trots sol och bad. UV-filtret är extra hållbart och stannar kvar även efter att du badat eller duschat.COOLA Classic Organic Scalp & Hair Mist SPF 30 – Havsdoftande solskyddspray som skyddar både ditt hår och din hårbotten med SPF 30. Den vattenfasta formulan känns lätt i håret och lämnar ingen fet känsla.

System Professional Solar Sun UV Protection Oil – Lyxig hårolja som både skyddar håret med UV-filter och ger en silkeslen känsla som varar. Ha med den till stranden och bättra på skyddet under dagen.
Great Deal
134 kr Rek.pris 215 kr
SACHAJUAN
Tillfälligt slut
159 kr
163 kr Rek.pris 199 kr
100ml
System Professional
382 kr Rek.pris 479 kr
Great Deal
343 kr Rek.pris 429 kr

Produkter från artikel