Smart anti-aging-rutin från Clinique
2022-03-24
När det kommer till anti-aging finns det alternativ till att ta till nålar, hudvårdsprodukter som verkligen levererar synbara resultat. Vi kan inte få nog av Clinique Smart! Produkter som är skapade för att kliniskt motverka synlig ålderstecken och vi säger bara ”wow”! Inte nog med att huden känns mjukare och smidigare, dessutom får den en ny, fräsch lyster och spänst med färre synliga linjer. Spana in fyra must-haves nedan för en smartare anti-aging rutin!Vårens gladaste nyhet för dina ögon? Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream! Du känner kanske till att huden kring ögonen är extra känslig och utsatt. Det är ofta här de första rynkorna dyker upp. Med den nya ögoncremen så blir huden synbart slätare och motståndskraftig. Den lätta formulan sjunker snabbt ner i huden och får ögonen att se piggare ut med minskar svullnad och mindre framträdande kråksparkar.

Gör så här: Ta en ärtstor klick och klappa försiktigt in i huden runt ögonen. Massera varsamt för att hjälpa till att minska svullad. Använd morgon och kväll.Ute efter en lyxig fuktboost? Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum är packat med näringsrika ingredienser som verkar både utslätande och fuktgivande. Ett unikt komplex stöttar hudens egen kollagenproduktion och riktar in sig på alla typer av linjer och rynkor i ansiktet. En effektiv retinoid ger en kraftfull anti-aging-effekt medan hyaluronsyra fyller ut torrhetslinjer med fukt. Din hy kommer att kännas både spänstigare och mer återfuktad!

Gör så här: Ta 1-2 pumpningar och applicera över ansiktet efter rengöring, undvik ögonområdet.Ingen hudvårdsrutin är komplett utan en riktigt bra ansiktscreme! På dagtid ger Clinique Smart Broad Spectrum SPF 15 Custom-Repair Moisturizer din hud både fukt och skydd mot solen med SPF15. Efter en tids användning blir rynkorna mindre framträdande och hudtonen jämnare. På kvällen tar Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer nattskiftet och jobbar för att ge huden reparation och återhämtning under natten. Vakna upp till återfuktad, fräsch och ungdomlig hy!

Gör så här: Applicera ansiktscremen som ett sista steg i din hudvårdsrutin. Glöm inte halsen och dekolletaget!
Great Deal
342 kr Rek.pris 415 kr
740 kr Rek.pris 750 kr
Great Deal
635 kr Rek.pris 735 kr

Produkter från artikel