Anti-aging med Clinique Smart – Så väljer du rätt produkter
2023-10-12
Effektiv anti-aging utan att ta till nålen? Med Clinique Smart är det möjligt. Produkterna är kliniskt framtagna för att effektivt motverka ålderstecken samtidigt som de ger en mjukare och smidigare hy med fräsch lyster. Nyfiken? Vi djupdyker i teknologin bakom och vägleder dig till rätt produktval.Smart-serien är Cliniques mest avancerade åldersförebyggande serie hittills. Formulan innehåller den unika ingrediensen CL 1870 Peptide Complex som boostar hudens naturliga kollagenproduktion och motverkar alla typer av rynkor och fina linjer. Vassleprotein, koffein och algextrakt hjälper lugna och reparera huden för en mjukare och spänstigare känsla.

En torr hud har större risk att utveckla ålderstecken, och därför innehåller produkterna utöver komplexet även fuktgivande ingredienser som hyaluronsyra.


Steg 1: Utslätande ögonkräm

Osäker på var du ska börja? De första ålderstecknen träder ofta fram kring ögonen, så med Wrinkle Correcting Eye Cream kan du fördröja uppkomsten av rynkor eller sudda ut befintliga linjer. Produktionen av kollagen boostas och huden känns spänstigare och fylligare.


Steg 2: Serum för maximal anti-aging-effekt

Serum är ofta det steget i hudvårdsrutinen som ger mest effekt och så är även fallet här. Utöver det effektiva peptidkomplexet innehåller Wrinkle Correcting Serum en kraftfull retinoid som växlar upp cellförnyelsen. I kombination med hyaluronsyra får huden maximal fukt och anti-aging-effekt. Den balanserade mixen av ingredienser gör serumet effektivt men samtidigt skonsamt nog att användas både morgon och kväll. Kom dock ihåg att alltid använda solskydd dagtid.Steg 3: Återfuktande och föryngrande ansiktskräm

Ingen hudvårdsrutin är komplett utan en riktigt bra ansiktskräm. Lifting Face+Neck Cream ger ett kliniskt bevisat lyft av huden i både ansiktet och på halsen. Den reducerar effektivt ålderstecken och slätar ut rynkor med ingredienser som peptider, hyaluronsyra och sheasmör. Ute efter en mer lättviktig ansiktskräm? Testa då Wrinkle Correcting Cream för att effektivt bekämpa rynkor med en fjäderlätt formula som smälter in i huden. Har du problem med torr hud eller yttorrhet? Satsa på fylliga Wrinkle Correcting Rich Cream som är en rikare ansiktskräm med extra fuktgivande ingredienser.

Nyfiken på mer? Upptäck hela Clinique Smart-serien här.
15 ml
267 kr Rek.pris 290 kr
752 kr Rek.pris 845 kr
881 kr Rek.pris 990 kr
436 kr Rek.pris 635 kr
835 kr
Great Deal
627 kr Rek.pris 825 kr

Produkter från artikel