Slitet sommarhår? Så här väljer du rätt inpackning!
2021-07-30
Håret får stå ut med mycket under sommarmånaderna! Värme, UV-ljus, klor och saltvatten leder lätt till kluvna toppar, torra längder och bleknad färg. Nu om någonsin är det dags att ge ditt hår lite extra kärlek i form av en inpackning. Vi vet vilka produkter du behöver för att rädda ditt sommarslitna hår!Torrt och matt hår?

Att håret blir torrare under sommaren är inget konstigt. Om du är sugen på att återge håret dess forna glans, behövs en ordentlig fuktboost! Kérastase Nutritive Masque Magistral Hair Mask är vår favorit för uttorkat hår. Masken ger intensiv näring från hårbotten ut i längder och toppar samt ger dig silkesmjukt hår med en fin lyster och en sammetskänsla.Kluvna och spröda toppar?

Frissiga, kluvna toppar som inte längre orkar växa ut? Alla som drömmer om ett långt svall vet att the struggle is real! Men misströsta ej! Kérastase underbara serie Extensioniste är designat för att stärka håret för att hjälpa det att längre. Använd Masque Extentioniste en gång i veckan för att boosta ditt hår. Applicera i handdukstorkat hår, låt verka i minst 15 minuter och skölj ur. Vips så har du starkare, friskare hår i äkta Rapunzel-stil!Bleknad hårfärg?

Det färgbehandlade håret bli ofta blekare i solljuset och tappar glans. Vi bara älskar Kérastase Reflection Masque Chromatique som ger intensiv vård för färgbehandlat, tunt och känsligt hår. Masken motverkar avmattning av hårfärgen och förlänger färgens hållbarhet. Resultatet? Ett glansigt hår som ser nyfärgat ut även mellan frisörbesöken!Gula toner i det blonda håret?

Alla blondiner känner till detta: poolhäng och strandliv är härligt men kan få de kalla nyanserna i håret att bli gula. Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme är det perfekta valet för sommarslitet blont hår. Masken stärker hårfiberns struktur och ger intensiv återfuktning. Dessutom minskar den hårets porositet och förseglar hårfibern så att du får ett nästintill utomjordiskt glans. Använd tillsammans Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo som innehåller intensivt lila pigmenter och neutraliserar de gula nyanserna effektivt.
Great Deal
205 kr Rek.pris 315 kr
Great Deal
335 kr Rek.pris 540 kr
Great Deal
335 kr Rek.pris 540 kr
Great Deal
342 kr Rek.pris 540 kr

Produkter från artikel