Skydda och reparera din hudbarriär med ceramider
2023-10-05

Känns din hud torr, stram, glåmig eller irriterad? Då har du förmodligen en skadad hudbarriär. Genom att använda hudvård med ceramider kan du få fylligare, mjukare och slätare hud.Skydda och återställ hudbarriären

Hudbarriären är hudens yttersta lager som ska bevara fukt och stänga ute skadliga ämnen. Den består till cirka 50% av viktiga byggstenar som kallas ceramider. En skadad barriär innebär ofta en mer reaktiv hud med rodnad, torra fläckar och flagor. Ett sätt att återställa huden är att addera ceramider. Dermalogica har ett brett sortiment av produkter som både skyddar och reparerar din hudbarriär. Låt oss ta en titt på några av bästsäljarna.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av dermalogica (@dermalogica)

Ansiktskräm som boostar ceramid-nivåerna

Nya Dermalogica Stabilizing Repair Cream är en extremt lugnande ansiktskräm som omedelbart ger lindring åt torr, känslig och reaktiv hud. Den är är kliniskt bevisad att dämpa irritation och rodnad efter bara en veckas användning.

Bland nyckelingredienserna finns ett ceramid-komplex som låser in fukt och boostar dina ceramid-nivåer med 88% inom 48 timmar. Fuktnivåerna balanseras av Cica och bevaras av fermenterade mjölksyrebakterier. Uppståndelseväxt stärker hudens barriär, tasmansk bergspeppar lugnar rodnad och rotextrakt från boerhavia diffusa verkar lindrande.Rutin som stärker hudens barriär

Många av Dermalogicas produkter passar utmärkt till dig som tillfälligt eller permanent upplever känslighet. Här är några fler av våra favoriter som kan användas tillsammans:

UltraCalming Cleanser: Mild och svalkande gelkräm för skonsam ansiktsrengöring.

Daily Microfoliant: Exfolierande enzympulver för dig som vill ha en mjukare hud med mer lyster.

Circular Hydration Serum: Återfuktande och stärkande serum med kraftfulla ingredienser som balanserar huden.

UltraCalming Serum Concentrate: Serum som effektivt lugnar och lindrar känslig hud samt bygger upp motståndskraften.

Barrier Repair: Vattenfri, silkeslen dagkräm som skyddar och balanserar huden med C-vitamin.

UltraCalming Mist: Lugnande fuktspray som omedelbart dämpar irritation och känslan av stramhet.

Hyaluronic Ceramide Mist: Ansiktsspray med hyaluronsyra och ceramider som stärker hudens naturliga lipider, binder fukt och slätar ut linjer.Missa inte våra färdiga set med hudvård. Skin Routine Sensitive Skin och Skin Routine Dry Skin passar utmärkt för dig som vill stärka en torr och/eller känslig hud.

250ml 500ml
Dermalogica
519 kr
Dermalogica
669 kr
SET10
2 735 kr
75g 13g
Dermalogica
185 kr
177ml
Dermalogica
529 kr
SET10
Dermalogica
2 484 kr

Produkter från artikel