Skräddarsydd hårvård med The Every: “Som steroider för ditt schampo”
2024-04-22
Vi är nog många som kan känna igen oss i duschens eviga flask-hav. Grundarna av The Every var en av dom. Här är allt du vill veta om det hypade hårvårdsmärket som nu finns att shoppa på Bangerhead.

Varför har vi fem olika schampoflaskor? Var frågan som startade resan för hårvårdsmärket The Every. Svaret är kanske självklart för vissa – man kanske vill åt den rätta blonda nyansen, få en härlig volym och sen ska det ju också finnas ett och annat vårdande för ens hårbotten. 

Enligt Aleks och Kenza, grundarna av The Every, fanns det en lättare lösning än så.

– Vad om det fanns ett sätt att kombinera alla dessa olika behov i en hårtvätt som kunde ge en skräddarsydd, massiv effekt. Varför gör ingen det här? Varför kan inte vi göra det?Efter tre års intensiv produktutveckling växte The Every fram. Ett veganskt hårvårdsmärke som erbjuder enkla och skräddarsydda rutiner efter behov – som dessutom är skonsam mot hårbotten. 

Så använder du produkterna från The Every

Genom att välja till så kallade Infusions så kan du anpassa din rutin beroende på vad ditt hår behöver eller vilket resultat du vill ha för tillfället. Du kanske är ute efter volym, eller så vill du kanske ge håret en extra fuktboost. Du applicerar The Every’s schampo och blandar ut den med din utvalda Infusion. Ju mer Infusion du lägger till i ditt schampo, desto större blir effekten.

Du kan också välja till en vårdande hårmask, hårolja och stylingprodukter för bästa resultat.Aleks fortsätter att berätta:

– Under dessa första år har vi fått så många meddelanden från kunder som vill dela med sig av den otroliga påverkan The Every har haft på deras hår, men det var ett meddelande som verkligen stack ut och som har stannat hos mig. Någon skrev att våra Infusions är “som steroider för ditt schampo” och det är en så träffande beskrivning!

Här kan du hitta din skräddarsydda hårvårdsrutin från The Every.
295 kr
295 kr
345 kr
260 kr
270 kr
445 kr
395 kr
445 kr
270 kr
295 kr

Produkter från artikel