Skadat hår? Upptäck den banbrytande hårvårdsserien Acidic Bonding Concentrate
2021-08-13

Du kanske har hört talas om Redkens serie Acidic Bonding Concentrate som lanserades tidigare i år, men vad gör den egentligen? Spetsa öronen om du har torrt eller skadat hår, den här allt-i-ett-hårlösningen levererar Redkens mest kraftfulla hårvård någonsin. De tre banbrytande produkterna jobbar för att ge maxad reparation, intensiv näring och färgskydd för alla hårtyper och texturer. Du kan lätt göra den enkla 3-stegsrutinen hemma i ditt badrum.Reparerande rutin i tre steg

Det finns en hel rad med saker vi gör varje dag som riskerar att skada vårt hår. Allt från solexponering till värmestyling och blekning. Om ditt hår har blivit skadat är det viktigt att återfukta, stärka och återställa håret med rätt hårvård. Acidic Bonding Concentrate är en rutin i tre steg med citronsyra. Vad gör då den här teknologin? Jo, den verkar för att stärka hårets försvagade bindningar samt förbättra styrkan och motståndskraften hos skadat hår.

När du använder schampo, balsam och leave in-behandling, tillför Acidic Bonding Concentrates pH-vänliga formulas både näring och reparation. Glädjande nog för oss färgentusiaster passar produkterna perfekt för att skydda och behandla färgat och blekt hår.

Gör så här: Applicera Acidic Bonding Concentrate Shampoo i vått hår, massera upp ett lödder och skölj ur. Fortsätt med Acidic Bonding Concentrate Conditioner och skölj ur. Applicera Leave in-treatment i rent, handdukstorkat hår och styla som vanligt.5-stjärninga produkter

Resultaten är slående! Så här beskriver två av våra kunder Acidic Bonding Concentrate:

Jennifer S
★★★★★

Har blont typiskt fint skandinaviskt hår och kan ibland uppleva att vårdande serier tynger ner och gör håret flottigt. Men detta är helt fantastiskt! Håret blir lätt att borsta ut efter tvätt och känns lätt rent och friskt. Har hela serien med schampoo, balsam och leave-in - rekommenderas!

Ebba N
★★★★★

Så otroligt bra för blekt och slitet blont hår. Jag har väldigt tjockt och frissigt hår och jag upplever att håret känns mycket mjukare och starkare efter att ha använt dessa produkter från Redken kontinuerligt. Rekommenderar varmt!

Great Deal
238 kr Rek.pris 340 kr
219 kr Rek.pris 315 kr
244 kr Rek.pris 340 kr

Produkter från artikel