Shiseido Foundation Guide
2024-03-27
Naturlig lyster, anti age, fuktboost eller lätt täckning? Vi guidar dig genom Shiseidos hypade foundations så du kan hitta en som passar dig.

Vi alla vet nog vid det här laget att Shiseido är mästarna själva när det kommer till basprodukter. Foundations med vårdande egenskaper till den ikoniska höga täckningen. Scrolla vidare för att läsa mer om de älskade favoriterna.För en jämn och felfri finish – börja med att applicera Shiseidos Synchro Skin Soft Blurring Primer. Denna primer gör din hud silkeslen samt minskar synligheten av porer och ojämnheter.

Shiseido: Hitta en foundation som passar dig

Är du ute efter ett naturligt resultat med härlig lyster? Då är Revital Essence Glow Foundation ett utmärkt val. Utöver sin byggbara medeltäckning med SPF 30 är den berikad med Fermenterad Kefir+ och Niacinamid – som stärker hudbarriären och som jämnar ut hudtonen. Perfekt för dig som vill ha en vårdande och täckande foundation, som ger glow, utan att kännas kakig eller fet.Synchro Skin Radiant Lifting Foundation är en innovativ favorit som ger en finish med unik lyster i alla typer av ljus. Med hjälp av sina transparenta pärlor, lystergivande mikrokristaller och avancerade optiska filter får du en drömlik lyster. Den vattenresistenta formulan ger medium-till-full byggbar täckning och återfuktar huden upp till 24 timmar. Pricken över i? Den minskar även synligheten av fina linjer och ger fastare hud över tid. 

Smink möter hudvård med Shiseidos SS Self Refreshing Tint. En viktlös återfuktande ansiktskräm som anpassar sig efter din hudton. Denna multifunktionella favorit innehåller upp till 70% hudvårdande ingredienser som ger huden en fräsch och strålande look som varar hela dagen. Perfekt för dig som är ute efter en lätt täckning och en naturlig finish.För den ultimata långvariga och felfria basen, är Synchro Skin Self-Refreshing Foundation ett självklart val. Denna vattenfasta foundation är känd för sin förmåga att anpassa sig efter hudens behov och hålla sig på plats hela dagen utan att behöva touchas upp. Med sin medeltäckande och byggbara formula ger den inte bara ett kontrollerat naturligt glow, utan låter också huden andas utan att täppa till porerna.

Här kan du spana in hela Shiseidos sortiment.
Last Chance
420 kr Rek.pris 565 kr
560 Obsidion 550 Jasper
636 kr Rek.pris 795 kr
Last Chance
460 kr Rek.pris 575 kr
Great Deal
Shiseido
Tillfälligt slut
456 kr Rek.pris 570 kr
495 kr Rek.pris 620 kr

Produkter från artikel