Säkra kort under granen – årets bästa doftgåvor
2022-12-02
Vi vet att det kan vara svårt att köpa parfymer till andra, men vi vågar också påstå att de flesta uppskattar att hitta ett doftpaket under granen. Har du inte stenkoll på vilka doftnoter din vän eller familjemedlem gillar, så kan det vara klokt att satsa på några av våra säkra kort. Nedan har vi plockat ut några guldkorn inom både dam- och herrdoft från Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Paco Rabanne och Coach, som vi tror kommer göra succé hos de flesta.

Flera av dessa favoriter finns nu även i festliga presentboxar, som gör det hela lite lyxigare.Dolce & Gabbana Light Blue är en riktig klassiker har vunnit många hjärtan under årens gång. En vacker blandning av friska och fruktiga doftnoter utstrålar elegans och kvinnlighet, vilket gör den till en perfekt signaturdoft för den mogna kvinnan.

K by D&G EdT är en av Dolce & Gabbanas bästsäljare för herrar, som även den är en perfekt vardagsdoft. Doftnoterna lutar något åt det mer mogna hållet, och därför vill vi rekommendera den för åldersgrupper över 25.Ska du köpa presenter till ett par? Då har du nu en ypperlig chans att göra succé. Hugo Boss The Scent for Her och for Him är nämligen gjorda för att passa perfekt ihop. Dofterna har tack vare sin mångsidighet blivit storsäljare bland alla åldersgrupper, men vi ser framför allt yngre människor bära upp dessa med bravur. Och såklart är de precis lika fantastiska utan sin motpart.Ute efter något med lyxig känsla? Då är One Million och Lady Million från Paco Rabanne de ultimata valen. One Million är en herrdoft är en perfekt kvällsdoft för män av alla åldrar. Har du en bror som gillar att gå ut om kvällarna, så är det denna du ska ge honom. Lady Million är den feminina versionen, som har en något lättare och friskare känsla. Trots detta fungerar den fortfarande utmärkt både dag- och kvällstid, och vi ser även denna bäras av den sociala, utåtriktade unga kvinnan.Slutligen vill vi lyfta två favoriter från varumärket Coach. Platinum EdP är en träig, varm, elegant och sensuell doft med fräscha kryddnoter som passar den medvetna, moderna och eleganta mannen som handen i handsken. Damdoften Wild Rose EdP består av en energifylld och sensuell mix av bär, citrus och blommor. Denna doft beskrivs som en riktigt confidence-booster och vi är beredda att hålla med.

Nedan hittar du även presentboxar med några av dofterna vi presenterat ovan. Nyfiken på ytterligare doftgåvor? Klicka dig vidare till julshopen via denna länk.
50ml 100ml
700 kr Rek.pris 985 kr
Great Deal
100ml 50ml
Dolce & Gabbana
497 kr Rek.pris 650 kr
60ml 100ml
Coach
538 kr Rek.pris 720 kr
50ml 100ml
Paco Rabanne
616 kr Rek.pris 740 kr
750 kr Rek.pris 915 kr
50ml 100ml
Hugo Boss
721 kr Rek.pris 880 kr
Gåva
30ml 50ml
Paco Rabanne
533 kr Rek.pris 650 kr
50 ml 30 ml
358 kr Rek.pris 465 kr
630 kr Ord. pris 900 kr
50ml 100ml
Dolce & Gabbana
850 kr

Produkter från artikel