Säkra glowet inför sommaren med lystergivande återfuktning från Laura Mercier
2022-06-07
Med sommaren här är det är hög tid att säkra din glowiga look. Här är en återfuktande hjälte från Laura Mercier som är den perfekta basen för en bas med strålande lyster.

Scrolla vidare och upptäck Tinted Moisturizer Light Revealer Natural Skin Illuminator som finns i toner för alla hudfärger!"Så, så bra! Detta är en bra bas att använda för din makeup, den är inte tung och känns bra i ansiktet och håller din makeup fräsch. Jag skulle definitivt köpa den här igen!”, beskriver en nöjd kund denna hjälte.

Skapa en glowig bas med Laura Mercier Tinted Moisturizer Light Revealer Natural Skin Illuminator – förbättrar utseendet på hudens naturliga utstrålning och skapar en lystergivande finish som skapar den perfekta basen för din makeup-look.Här är hemligheten bakom no makeup, makeup. Med flexibel täckning och djup återfuktning upplever du resultat av slätare hud och strålande glöd. Fullproppad med Antioxidant Complex + Broad Spectrum SPF 25 skyddar denna baskräm även mot UV och miljöpåverkan.

Applicera med fingrarna och jämna ut över ansiktet. Klappa på ytterligare produkt för att bygga täckning där det behövs. För bästa resultat, använd efter Laura Mercier Pure Canvas Primer.Här är proffsens tips till den ultimata glowiga sommar looken:

"Medan Tinted Moisturizer Light Revealer är ett utmärkt alternativ för matt hud, gör dess lugnande återfuktning den ideal för alla som letar efter en enkel, ren, lysande finish!" "

Använd en djupare nyans av Tinted Moisturizer Light Revealer som en flytande bronzer, dutta på med en fuktig svamp."

Produkter från artikel