Säg farväl till torrt och skadat hår med hypeade Augustinus Bader
2024-02-27
Hypade Augustinus Bader lanserar sin djupvårdande hårvårdsserie The Rich Schampoo & Conditioner – här är allt du behöver veta.

Sen Augustinus Baders lansering har varumärket hyllats från alla håll och kammat hem flera prestigefyllda produkter för sina innovativa hud- och hårvårdsprodukter. Nu har det hypade märket lanserat en ny vårdande hårvårdsserie.Augustinus Baders The Rich Shampoo ger liv till trött och skadat hår. Den krämiga formulan är berikad med banbrytande Brassica Seed Extract, Moringa-olja och Black Oat Complex som vårdar håret på djupet utan att tynga ner. Schampot förebygger kluvna toppar och stärker håret samtidigt som det lugnar en irriterad hårbotten. Doften av ros och geranium förhöjer den totala upplevelsen och lämnar dig med en känsla av lyx.The Rich Conditioner är utvecklad för att samverka med The Rich Shampoo för bästa resultat. Balsamet riktar sig till roten av skadorna och vårdar med näringsämnen som antioxidanter, vitaminer och fettsyror som hjälper till att ge skydd och fukt. Du lämnas med en fyllig glans utan friss.Det finns många vårdande produkter att välja bland, så vad gör dessa produkter så speciella? Jo, komplexet TFC8®, som är kärnan av varumärkets samtliga produkter, är en blandning av naturliga aminosyror, vitaminer och syntetiserade molekyler som hjälper till att stimulera cellförnyelsen och reparationsmekanismer i hud, kropp och hår. 

Bakom succén står en världsledande stamcellsexpert och professor Augustinus Bader, som efter 30 års forskning tagit fram en banbrytande teknik för att påbörja kroppens naturliga läkningsprocess.

Så applicerar du The Rich Shampoo och Conditioner:

- Applicera The Rich Schampoo i blött hår och massera skonsamt i både hår och hårbotten
- Skölj ur och upprepa processen om du har mycket produktrester i håret
- Följ upp med The Rich Conditioner och applicera produkten i längderna
- Låt verka i 1–2 minuter
- Skölj noggrant

För bästa resultat, använd med The Scalp Treatment, The Leave-In Hair Treatment ochThe Hair Oil efter behov.


Upptäck mer av Augustinus Baders hypade produkter här.
Augustinus Bader
522 kr
Augustinus Bader
449 kr
522 kr
739 kr
Augustinus Bader
739 kr

Produkter från artikel