Så tar du bäst hand om sommarhuden och preppar inför hösten
2021-08-06
Sensommaren innebär nya utmaningar för huden. Det är dags att se över rutinen och byta ut lätta gelcremer mot rikare alternativ. Har sommaren lämnat oönskade mörka fläckar och nya fina linjer? Spana in Instytutums banbrytande resultat-drivna hudvård som är boostad med de senaste anti-aging-ingredienserna för att leverera fantastiska resultat.

Visste du att…
Den framgångsrika läkaren Nataliia Derkach hade en vision om att skapa hudvård som verkligen gjorde skillnad. Tillsammans med ett prestigefyllt schweiziskt laboratorium utvecklades produkter av högsta kvalitet. Resultatet blev Instytutum.Smarta exfolierande pads med AHA & BHA

Vem älskar inte hudvårdsprodukter som både är enkla att använda och levererar drömlika resultat? Flawless Pads är indränkta rondeller med en kraftfull blandning som reducerar porer, fina linjer och rynkor, samt förbättrar hudtonen, textur och lystern. AHA-syror och BHA-syra samt hyaluronsyra, provitamin B5, vitamin B3, niacinamid och portlakextrakt verkar för att boosta kollagenproduktion och cellförnyelsen samt öka fuktnivån i huden. Vi kan inte få nog av dessa praktiska pads som förnyar huden med några enkla drag.

Gör så här: Använd efter rengöring på torr hud, undvik ögonområdet. Skölj inte ansiktet efter användning. Börja med tre gånger i veckan och öka stegvis till två gånger dagligen.Mer glow och jämnare hudton med C-vitamin

Anti Wrinkle Brightening C-erum är en riktig vitaminbomb. Med hela 15% C-vitamin och 3% niacinamid får du en stabil och kraftfull blandning som både reducerar rynkor och jobbar mot att ta bort mörka fläcka. Serumet reparerar effekterna av UV-exponering, har anti-inflammatoriska effekter när det gäller akne och förbättrar förstorade porer, glåmig hy och ojämn textur. Dessutom är serumet boostat med aktiva ingredienser som fyller på med fukt, mjukar upp och motverkar synliga ålderstecken för en strålande ungdomlig hy.

Gör så här: Applicera det krämiga serum på ansiktet, under ögonen, på halsen och dekolletage morgon och kväll. Avsluta med en ansiktscreme.Återfuktning & kraftfull anti-aging i ett

HydraFusion 4D Hydrating Water Burst Cream har en lätt och behaglig geltextur som genast sjunker ner i huden och överöser den med fukt. Hyaluronsyra i fyra olika storlekar skapar ett tredimensionellt nätverk för att kunna nå ner till de olika hudskikten och fylla på med vatten utifrån samt bibehålla vätskehalten på insidan. Förutom hyaluronsyra innehåller Hydrafusion aktiva ingredienser som verkar för att långsiktigt förbättra vätskenivån i huden och motverka uttorkning. Aprikosolja, vitamin E och provitamin B5 förhindrar även att huden åldras i förtid, ger näring och har antioxidativa, lugnande och regenererande egenskaper. Resultatet blir en slätare, smidigare och mer ungdomlig hy.

Gör så här: Applicera två gånger dagligen på ren hud över ansikte, hals och dekolletage. För bästa resultat, applicera efter användning av Flawless Pads och C-erum.
Gåva
949 kr
Gåva

Produkter från artikel