Så skapar du en felfri bas med Laura Mercier
2023-08-30

Laura Mercier är ett av våra favoritvarumärken när det gäller basmakeup, med kultförklarade klassiker från primers till settingprodukter. Real Flawless Weightless Perfecting Foundation blev snabbt en stor favorit, och nu har den fått ett syskon i puderformat: Real Flawless Luminous Perfecting Pressed Powder. Vi går igenom hur du använder denna power-duo för en felfri bas som håller hela dagen.

Både Real Flawless Foundation och Real Flawless Powder suddar ut gränsen mellan hudvård och makeup. Produkterna återfuktar huden omedelbart samtidigt som de reglerar oljeproduktionen och motverkar glans under dagen. Foundationen utgör en perfekt start på din basrutin med hudälskande och barriärstärkande ingredienser som kameliafrön, E-vitamin och kakaoextrakt. Applicera med svamp eller borste för en byggbar medeltäckande finish som håller i upp till 12 timmar. Produkten suddar omedelbart ut ojämnheter i både hudton och -textur samtidigt som den förbättrar huden på lång sikt; allt medan den känns lätt på huden utan att bli kakig.

När du applicerat din foundation är det dags för nyheten Real Flawless Powder: Ett krämigt pressat puder som tar din basmakeup till nästa nivå. Pudret fyller ut slapphet i huden, ger en naturlig lyster samt balanserar fukt- och oljenivåerna i huden. De hudvårdande ingredienserna gör att sminket knappt känns på huden. Applicera med Laura Merciers s-formade Glow Brush för bästa resultat.

Laura Mercier erbjuder som nämnt några riktiga ikoner även inom primers och settingprodukter. För att ge din basmakeup de allra bästa förutsättningarna rekommenderar vi därför att du förbereder med valfri variant av varumärkets Pure Canvas primers och avslutar med ikoniska Translucent Loose Setting Powder eller Translucent Pure Setting Spray.

Redo att skapa din bästa basmakeup någonsin? Klicka hem alla favoriter från Laura Mercier här.

Gåva
100ml 30ml
Laura Mercier
Tillfälligt slut
240 kr
Gåva
Gåva
Laura Mercier
470 kr
Gåva
510 kr
Gåva
Translucent Honey
510 kr
Gåva
Gåva
Laura Mercier
540 kr
Gåva

Produkter från artikel