Så här uppdaterar du din hudvårdsrutin till hösten
2021-09-09
Temperaturerna sjunker och sommarens lätta klänningar byts ut mot stickade koftor och halsdukar. Ta ett kik på din hudvårdsrutin samtidigt som du uppdaterar höstgarderoben! Hösten innebär kyligare och torrare luft och därför är det extra viktigt att fokusera på fukt!

Vi har valt ut våra absoluta höstfavoriter från Dermalogica - klicka hem dessa för att fuktboosta din rutin!Återfukta och skydda

Efter sommaren längtar huden efter extra fukt. Kanske har du även fått mörka fläckar som inte bleknar i takt med solbrännan? Uppdatera din hudvårdsrutin med Dermalogica BioLumin-C Gel Moisturizer som skyddar och återfuktar din hy för en fräsch lyster med jämnare struktur. Applicera den silkeslena gelcremen efter rengöring och ansiktsvatten och boosta med PowerBright Dark Spot Serum om du även vill behandla pigmenteringar!

Glöm inte att även maxa din kvällsrutin. Dermalogica Sound Sleep Cocoon är den perfekta nattkrämen för hösten! Den återfuktar huden intensivt fuktgivande med naturliga växtextrakt och innovativa, högteknologiska ingredienser. Resultatet? En smidig med mycket lyster men också förbättrad återhämtning för både kropp och sinne.Dunderkur för mer lyster

Känns huden grå och glåmig? Dermalogicas Rapid Reveal Peel är en riktig dunderkur för dig som vill ha mer lyster! Den lättanvända peelingkuren för hemmabruk kickstartar hudens cellförnyelse och jämnar ut pigmentfläckar och linjer. Varje förpackning innehåller 10 tuber.

Starta kuren genom att använda en tub om dagen, tre dagar i rad. Efter den tredje dagen, gör uppehåll en vecka och fortsätt därefter med en tub av Rapid Reveal Peel per vecka under sju veckor och gör dig redo för en utomjordisk lyster!
538 kr Rek.pris 735 kr
Great Deal
728 kr Rek.pris 845 kr
Great Deal
Dermalogica
Tillfälligt slut
762 kr Rek.pris 1 085 kr
682 kr Rek.pris 985 kr

Produkter från artikel