Så fungerar NuFACE – ge ditt ansikte en workout
2022-02-27
Du kanske tränar på gymmet för att stärka din kroppen, men visste du att du också kan ge en workout till ditt ansikte med hjälp av mikroström?

Allt du behöver är den världsledande high-tech beauty apparaten från NuFACE. Genom att använda mikroström kan du träna och bygga upp ansiktets och halsens muskler för ett fastare och slätare utseende.På bara 5 minuter kan du ge dig själv ett minilyft!NuFACE har blivit både hudvårdsexperternas och Hollywoods favoritbehandling. Produkten är enkel och säker att använda. Du kan själv variera behandlingslängden, från en mini-facial till en längre ansiktsbehandling.

Redan efter första användningen kan du se resultat, och långsiktiga resultat vid regelbunden användning. Till en början kan du använda den 5 min per dag, 5 dagar i veckan under de första två månaderna och därefter 2-3 gånger i veckan.Vilken NuFACE väljer du?

Trinity Facial Toning Device Kit innehåller NuFACE prisbelönta signaturapparatur samt en primer. Den kan användas för att minska rynkor och fina linjer, ge huden bättre spänst, ge ansiktet finare konturer och ett piggare utseende.

Ute efter lite mer bling i vardagen? Missa inte den ursnygga, gnistrande upplagan: Trinity Break The Ice Collection.

Mini Facial Toning Device Kit innehåller en smart, bärbar version av originalapparaten. Perfekt att ha med på resan! Resultatet blir lika kraftfullt som med Trinity men den kan inte kombineras med några tillbehör.Före och efter

Det är lätt att få in NuFACE i din dagliga rutin. Börja med att rengöra ansiktet. Applicera Leave-On Gel Primer, en återfuktande och silkeslen gelprimer som behövs vid behandlingen för att slussa ner strömmen i huden. Se de synbara före och efter resultat på käklinjen ovan.

Produkter från artikel