Så får du ungdomligt fräsch hy med den nya superrutinen
Dr. Barbara Sturm är hyllad av såväl hudvårdsnördar som Hollywood för hennes avancerade anti-aging-behandlingar. Vi kan inte få nog av hennes Super Anti-Aging-serie som exakt är så fantastisk som den låter. Det senaste tillskottet är Super Anti-Aging Face Cream, en fenomenal fuktcreme som är baserad på de senaste vetenskapliga rönen. Din hud kommer att se ungdomligt strålande ut!

”Jag utvecklade Super Anti-Aging Face Cream med en unik biomimetisk formel som stärker den skyddande hudbarriären, binder fukt i huden och ersätter saknade hudbarriärlipider. Den innehåller också en beprövad anti-aging-molekyl som hjälper till att bromsa åldringsprocessen och potenta växtextrakt som ger ytterligare anti-aging-fördelar.” – Dr. Barbara Sturm.När huden åldras försvagas barriären och den förlorar fukt. Eftersom det inte bara är ansiktet som drabbas utan hela kroppen har Dr. Barbara Sturm tagit fram en heltäckande anti-aging-rutin som även återställer huden på kroppen och händerna.

”Jag skapade denna avancerade vetenskapliga rutin för att ge hud, kropp och händer kraftfulla anti-aging ingredienser och potenta växtextrakt för att rikta de synliga tecknen på åldrande, som fina linjer, torrhet, ojämn hudton, slapphet, glåmighet och irritation.” – Dr. Barbara Sturm.

Spana in hela rutinen och de fantastiska produkterna nedan!Dr. Barbara Sturms super-anti-aging-rutin

STEG 1: Cleanser. Rengör och lugna huden med ett lyxigt skum utan att rubba pH-balansen.

STEG 2: Enzyme Cleanser. 2-3 gånger i veckan kan du även komplettera rutinen med denna skummande peeling som både rengör och milt exfolierar huden. Oljig eller aknebenägen hud? Då kan du använda den dagligen!

STEG 3: Super-Anti Aging Serum. Boosta din hud med en riktig anti-aging-cocktail som är packad med antioxidanter för att ge huden ett fräsch glow. Kraftfulla aktiva växtbaserade ingredienser hjälper till att reducera fina linjer och rynkor.

STEG 4: Super Anti-Aging Face Cream. Applicera den nylanserade fuktcremen för ge din hud ett fräsch glow. Du får både omedelbara och långvariga anti-aging-resultat och en plumpande effekt på rynkor. Om du har mogen hud kan du använda den morgon och kväll, för yngre fungerar den utmärkt för att förstärka effekten din vanliga Dr. Barbara Sturm Face Cream några gånger i veckan.

STEG 5: Anti-Aging Body Cream. Den här silkeslena kroppscremen smälter in i huden för att ge mjukare hud med förnyad elasticitet. Extrakt från vit mandel och fläderblomma har en uppstramande effekt.

STEG 6: Super Anti-Aging Hand Cream. Applicera efter behov för mjuka, återfuktade händer. Tips! Använd som en närande handmask 1-2 gånger i veckan. Använd generöst med handcreme och låt verka i 20 minuter. Använd handskar för att förstärka effekten.
Nyhet
2 950 kr
519 kr Rek.pris 650 kr
519 kr Rek.pris 650 kr
Dr. Barbara Sturm
519 kr Rek.pris 650 kr
Dr. Barbara Sturm
2 775 kr Rek.pris 3 475 kr
551 kr Rek.pris 695 kr
Dr. Barbara Sturm
551 kr Rek.pris 695 kr

Produkter från artikel