Så får du renare hy med färre finnar på bara 3 dagar
2021-06-10
Utbrott av akne kan drabba alla – oavsett ålder. Även om det är ofarligt så kan det vara otroligt irriterande med finnar och blemmor, det vet alla som drabbas. Det bästa sättet att kontrollera utbrott är att ha en regelbunden hudvårdsrutin som är mild och inte irriterar huden. Men räcker det inte bara med en produkt mot finnarna? Visst, det kan hjälpa om du bara har tillfälliga problem (vi tipsar om en perfekt punktbehandling för enstaka finnar några scroll ner!). Men genom att använda ett helt system kan du få en bättre effekt eftersom produkterna är utformade för att arbeta tillsammans. Cliniques Anti Blemish-serie är kliniskt bevisad att aktivt bekämpa utbrott på både män och kvinnors hud. På bara 3 dagar kan du se en förbättring på 37% – och det blir bara bättre dag för dag!Rutin i 3 steg för dig med aknebenägen hud

Om du har aknebenägen hud är det viktigt att satsa på produkter framtagna för just din hud, för att inte riskera att porerna täpps till och orsakar nya utbrott. Börja med en enkel rutin i tre steg för att bli av med blemmorna för gott:

1. Anti Blemish Solutions Cleansing Foam – en rengöring som både renar på djupet och motverkar uppkomsten av nya blemmor. Den milda formulan avlägsnar orenheter och överskottstalg utan att irritera huden. Känslan efteråt är fantastisk: ren, fräsch och mjuk hy!

2. Anti Blemish Solutions Clarifying Lotion fungerar som en mild peeling som exfolierar huden och sveper bort döda hudceller. Den tar även bort överskottsolja som kan leda till nya blemmor, renar tilltäppta porer och verkar lugnande på rodnader.

3. Anti Blemish Solutions Clearing Moisturiser är en lyxig fuktcreme som känns underbart lätt på huden. Om du redan har finnar så hjälper den till att behandla dem och motverkar även att nya blemmor uppstår. Formulan kontrollerar hudens överskottstalg och ser till att huden inte ser glansig eller fet ut.

Vill du testa mindre förpackningar av produkterna först eller vill ha ett praktiskt kit till resan? Klicka hem Clinique Anti Blemish Solutions 3 Step System som innehåller de tre produkterna ovan i mindre storlekar som räcker i fyra veckor.Kraftfull punktbehandling mot finnar

Om du bara vill satsa på en produkt för att motverka finnarna måste du testa Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel. Den här kraftfulla medicinska behandlingsgelen med salicylsyra kan användas punktvis eller över hela ansiktet. Gelen fungerar även utmärkt som punktbehandling för dig som bara får en enstaka finne då och då.
239 kr Rek.pris 270 kr
267 kr Rek.pris 290 kr

Produkter från artikel