Så får du en salongsliknande glans på 5 minuter
2024-01-30
OUAIs senaste tillskott Hair Gloss har tagit alla beauty lovers med storm. Nu kan du enkelt uppnå en strålande salongglans hemma – och vi älskar det.

Vi välkomnar Hair Gloss från OUAI med öppna armar. En snabb och enkel hemmabehandling som omedelbart förbättrar hårets textur och tillför glans. Vi har dykt ner i alla vårdande ingredienser och listat den ultimata guiden för du använder Hair Gloss på bästa sätt. Gör dig redo att omfamna glansen.Vårdande inpackning med bra ingredienser
Det är ingen hemlighet att Hair Gloss gör underverk på håret. Inpackningen innehåller vårdande ingredienser som hyaluronsyra, risvatten och panthenol, som tillsammans arbetar för att öka glansen, behandla skador och förbättra färgens intensitet. Dessutom ger Hair Gloss värmeskydd upp till 232 ℃, är cruelty-free samt fri från sulfater och parabener.I fräscha noter av italiensk citron och Ros de Mai
Tänk dig en frisk och varm sommardag, strosandes ner för en vacker kullerstensgata med rosor klättrandes på fasaderna. I härliga noter av bergamott, italiensk citron, Ros de Mai, viol och vit mysk, ger Hair Gloss dig även en lyxig doftupplevelse.Så använder du Hair Gloss
- Tvätta håret med ett schampo.
- Om ditt hår är torrt, använd balsam innan Hair Gloss. Har du fint hår med fet hårbotten eller oljigt hår? Hoppa då över balsam och använd Hair Gloss direkt.
- Dela upp håret i 3–5 sektioner, beroende på hur tjockt ditt hår är. Applicera sedan produkten från mitten av håret till topparna. Använd en ärtstor mängd för varje sektion.
- Kamma igenom från rötter till toppar för en jämn applicering.
- Vänta fem minuter innan du sköljer ur. Lita på processen – även om håret kanske inte känns mjukt direkt efter applicering kommer det kännas som siden efter sköljning.
- Efter dusch, använd ett leave-in balsam om du behöver extra fukt.
- För bästa resultat, styla med värme.

Resultaten varar upp till tre tvättar.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av OUAI (@theouai)Osäker på vilket schampo och balsam från OUAI som passar just dig? Välj mellan Fine, Medium och Thick på OUAIs förpackningar, som de smidigt har namngett efter hårtyper. Det gör det lätt för dig att hitta rätt, beroende på om du har fint, medium eller tjockt hår.

Upptäck hela vårt sortiment från OUAI här.
Gåva
300ml Refill Pouch (946ml)
330 kr
Gåva
300ml Refill Pouch (946ml)
330 kr
Gåva
300ml Refill Pouch (946ml)
330 kr
Gåva
300ml Refill Pouch (946ml)
330 kr
Gåva
300ml Refill Pouch (946ml)
330 kr
Gåva
355 kr
Gåva
300ml Refill Pouch (946ml)
330 kr

Produkter från artikel